SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
MOUZ ylensi jo kolmannen akatemiapelaajansa pääkokoonpanoon
  • Juuso
    Syngelmä

MOUZ ylensi jo kolmannen akatemiapelaajansa pääkokoonpanoon

julkaistu: 29.08.2022 08:42

Advertisement

MOUZ on ilmoittanut nostavansa MOUZ NXT -akatemiajoukkueen pelaajansa, Dorian “xertioN” Bermanin, pääjoukkueen CS:GO-kokoonpanoon.

– Teemme muutoksia pääjoukkueemme kokoonpanoon nostamalla xertioNin pääjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Hän harjoittelee parhaillaan joukkueen kanssa ja matkustaa ensi viikolla Saksan Hampuriin harjoitusleirille. XertioN ottaa Aurimas “Bymas” Pipirasin paikan joukkueessa, MOUZ ilmoittaa Twitter-tilillään.

XertioN voitti MOUZ NXT -akatemiajoukkueen kanssa neljä WePlay Akatemiamestaruutta vuonna 2021. Sekä Mathieu “ZywOo” Herbaut, Russel “Twistzz” Van Dulken että Helvijs “broky” Saukants ovat veikanneet häntä HLTV:n “Vuoden TOP20 parasta pelaajaa” -listalle.

Entinen valmentaja ja nykyinen kommentaattori, Janko “YNk” Paunović, pitää siirron ajoitusta eriskummallisena. Lisäksi hän vihjailee MOUZin nykyisen valmentajan, Dennis “sycrone” Nielsenin, puolueellisuutta. Sycrone valmensi aiemmin nimenomaan MOUZin akatemiajoukkuetta ja pääkokoonpanossa pelaa nyt jo kolme entistä MOUZ NXT -pelaajaa.

– Taas yksi MOUZ-muutos outona ajankohtana. Hehän ovat jo pelanneet Bymasin kanssa Rion majoreiden avoimissa karsinnoissa. MOUZin valmentaja taitaa todella rakastaa akatemiapelaajiaan, YNk ihmettelee Twitterissä.

Bymasin mukaan uutiset tulivat täysin puun takaa, kun hän luuli aloittavansa normaalin harjoituspäivän joukkueen kanssa TeamSpeakissa.

– Minut on penkitetty MOUZin kokoonpanosta. Uutiset olivat todella yllättävää ja surullista kuultavaa. Liityin muutama päivä sitten TeamSpeakiin tavallista harjoituspäivää varten, jolloin minulle ilmoitettiin, että minut korvattaisiin joukkueessa, Bymas kirjoittaa Twitterissä.

Hän kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen MOUZille saamastaan tilaisuudesta. Hän kertoo kehittyneensä paljon niin pelaajana kuin ihmisenä ja odottaa innolla, mitä tulevaisuus hänelle tarjoaa. Bymas on vasta 19-vuotias, joten ura voisi jatkua vaikka MOUZ NXT -akatemiajoukkueessa.

Lähteet: mousesports, YNk, bymascs | Kuva: MOUZ