SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jesse “zehN” Linjalan GODSENT pahassa tappioputkessa – Päättyykö ESL Pro League jumbosijaan?
  • Niko
    Nikkilä

Jesse “zehN” Linjalan GODSENT pahassa tappioputkessa – Päättyykö ESL Pro League jumbosijaan?

julkaistu: 17.09.2020 14:24

Advertisement

Counter-Striken huippuliigan ESL Pro Leaguen runkosarja lähenee loppuaan Euroopan divisioonansa osalta. Suomea liigan 12. kaudella edustavat ENCE, Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG sekä Jesse “zehN” Linjalan joukkue GODSENT. Liigakauden palkintopotti on peräti 450 000 dollaria, jonka lisäksi sen aikana jaetaan ESL Pro Tour ja Blast Premier -Ranging-pisteitä.

Eilen pelattiin sekä OG:n ja ENCEn välinen yhteenottoo että GODSENTin ottelu saksalaista BIGiä vastaan. OG:n ja ENCEn välinen kohtaaminen päättyi OG:n voittoon, mutta GODSENTin ottelu ei sen sijaan antanut suomalaisfaneille suurtakaan syytä juhlintaan.

Vaikka yhteenotto BIGiä vastaan alkoikin rohkaisevalla 19-15-voitolla GODSENTin hyväksi, onnistui saksalaisjoukkueen kääntää ottelun suunta toisessa erässä tiukoin 22-19-lukemin. Kolmannessa ja ratkaisevassa erässä näyttikin siltä, että GODSENT oli murtunut täysin; sen onnistui kerätä itselleen ainoastaan seitsemän pistettä, ja erä päättyi BIGin 16-7-voittoon.

Tappionsa myötä GODSENT makaa A-lohkon viimeisenä voittotuloksella 1-5. Kyseessä oli GODSENTin kolmas peräkkäinen tappio. Muiden suomalaisedustajien osalsta ENCE sen sijaan hallitsee lohkon kärkipaikkaa tuloksella 4-2, ja OG on yhden pykälän päässä pudotuspelipaikasta; viidennellä sijalla tuloksella 3-3.

Suomalaisedustajien viimeiset lohkovaiheen ottelut pelataan lauantaina 19.9. klo 15:00, kun OG kohtaa Heroicin, ENCE BIGin ja GODSENT ottaa yhteen AGOn kanssa. Turnauksen pudotuspelit alkavat 29.9.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: DreamHack