SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi Virolaisen OG kaatoi ENCEn! – Suomalaiset kiinni pudotuspelipaikoissa
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Aleksi Virolaisen OG kaatoi ENCEn! – Suomalaiset kiinni pudotuspelipaikoissa

julkaistu: 16.09.2020 21:28

Tänään nähtiin suomalaisittain äärimmäisen kutkuttava CS:GO-ottelu, kun Aleksi “Aleksib” Virolainen kohtasi OG:n kanssa entisen joukkueensa ENCEn ESL Pro liigan 12. kauden lohkovaiheessa.

Kyseessä oli joukkueiden toinen kohtaaminen, joista ensimmäinen päättyi OG:n suvereeniin 2-0 voittoon helmikuussa ICE Challenge -turnauksessa.

Nyt pelatun ENCE vs. OG -ottelun ensimmäiseksi kartaksi valikoitui ENCEn valitsema Dust2. Kartan ensimmäinen puolisko oli äärimmäisen tasainen, mutta suomalaisjoukkueen CT-puoli oli ylivoimainen ja ENCE voitti kartan 16-11.

Toisena karttana pelattiin OG:n valitsema Inferno. OG johti karttaa eräässä vaiheessa jopa luvuin 9-1 ja lopulta sinetöi itselleen helpon näköisesti karttavoiton luvuin 16-10.

Kolmantena ja samalla ratkaisevana karttana pelattiin Mirage. OG jatkoi nousujohteista pelaamistaan ja onnistui kaatamaan suomalaisjoukkueen toistamiseen, tällä kertaa ylivoimaisesti luvuin 16-5 ja voitti näin koko ottelun karttavoitoin 2-1.

Otteluvoiton myötä Virolaisen johtama OG on edelleen kiinni mahdollisuudessa liigan pudotuspelipaikkaan. ENCE nähdään myös todennäköisimmin pudotuspeleissä häviöstään huolimatta.

ESL Pro liigan viimeiset lohko-ottelut käydään lauantaina 19. syyskuuta. Tällöin OG kohtaa tanskalaisen Heroicin, ENCE saksalaisen BIGin ja GODSENT puolalaisen AGOn. Liigan pudotuspelit alkavat tiistaina 29. syyskuuta.

Kuva: BLAST Premier