SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhut OG:n ja Aleksib:n ympärillä kiihtyvät — vaihtaako tähtipelaaja joukkuetta?
 • Juuso
  Syngelmä

Huhut OG:n ja Aleksib:n ympärillä kiihtyvät — vaihtaako tähtipelaaja joukkuetta?

julkaistu: 04.01.2022 13:00

Aleksi “Aleksib” Virolaista on pedattu G2 Esportsin CS:GO-kokoonpanon uudeksi pelinsisäiseksi johtajaksi. Mitään ei ole vahvistettu, mutta G2 on aloittanut siirtorumbansa kiinnittämällä joukkueeseensa venäläisen huippulupauksen, Ilya “m0NESY” Osipovin.

Huhut Aleksib:n edustaman OG:n ympärillä kiihtyvät entisestään. Ailahtelevasti viime vuonna pelannut eurooppalainen joukkue on 1.pv.fr:n mukaan mahdollisesti tekemässä merkittäviä muutoksia kokoonpanoonsa. Joukkueen konkari, entinen North-pelaaja, Valdemar “valde” Bjørn Vangså, olisi liittymässä uudistetun Evil Geniusesin (myöhemmin EG) kokoonpanoon täksi vuodeksi. EG:stä vaihtokomennuksen saivat niin Michal “MICHU” Müller, Owen “oBo” Schlatter ja Peter “stanislaw” Jarguz. Ainoastaan Vincent “Brehze” Cayonte ja Tsvetelin “CeRq” Dimitrov jäivät joukkueeseen. Valden lisäksi joukkueeseen on pedattu paikkaa entiselle Cloud9-kaksikolle, Timothy “autimatic” Talle ja Jake “Stewie2K” Yipille.

Lue lisää: Ranskalaislegenda siirtyy rapakon taakse — huippujoukkueen kokoonpano muodostumassa

Valden siirto OG:n ulkopuolelle siivittäisi huhuja Aleksib:n siipien alla rutkasti. Mikäli valden siirto toteutuu, on EG:n kokoonpano silloin seuraava:

  • Jake “Stewie2K” Yip
  • Timothy “autimatic” Ta
  • Vincent “Brehze” Cayonte
  • Tsvetelin “CeRq” Dimitrov
  • Valdemar “valde” Bjørn Vangså

Lähde: 1pv.fr

Kuva: OG

Tuoreimmat uutiset: