SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hauska päivitys: Counter-Strike 2:ssa voi harrastaa kulinarismia sööttien kanojen kustannuksella
  • Saara
    R

Hauska päivitys: Counter-Strike 2:ssa voi harrastaa kulinarismia sööttien kanojen kustannuksella

julkaistu: 09.06.2023 15:14

Advertisement

Kun Valve vihdoin sai päivitysten arkkunsa auki, Counter-Strike 2:n uudistuksiin onkin nyt pari päivää saanut tutustua oikein olan takaa. Mikäs sen mukavampaa. Asevalikoiman uudistamisen ja Dust 2 -kartan korvaamisen kaltaisten muutosten vanavedessä kehittäjä on ehtinyt luoda peliin maukkaan pikku yllärinkin.

Kyseessä ovat herkullisen näköiset paahdetut kanat – joita ei kuitenkaan voi syödä. Ehkä niiden tarkoitus on muistuttaa pelaajan vatsaa ruokatauosta.

Kanansöpöliinit voi nimittäin CS2:ssa muuttaa paisteiksi. CS:GO:ssa niitä on totuttu pitämään lemmikkeinä, joille on jopa julkaistu pukineita joululomatunnelmaa varten ja muitakin vastaavia krumeluureja. Nyt on ilmeisesti tullut teurastuksen aika.

Kanan saadessa osuman kotkottaja muuttuu persiljalla tai ehkä rosmariinilla viimeistellyksi ateriaksi alta aikayksikön. Tässä tyylinäyte Molotovin cocktaililla:

Hupaisaa easter egg -päivitystä ei kerrottu etukäteen CS-blogissa, jossa Valve listaa uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Keskiviikkona julkaistuista päivityksistä voit lukea lisää täältä.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Valve