SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Habla español? – ENCEn uusi pelaaja trollasi haastattelijaa
  • Juuso
    Syngelmä

Habla español? – ENCEn uusi pelaaja trollasi haastattelijaa

julkaistu: 16.09.2022 10:30

HLTV:n haastattelija, Anastasija “Heccu” Tolmačeva, pääsi kysymään ENCEn uudelta pelaajalta, espanjalaiselta Alvaro “SunPayus” Garcialta, miltä pelaaminen kansainvälisessä joukkueessa tuntuu.

– Olet aiemmin edustanut vain espanjalaisia joukkueita. Miltä kansainvälisessä joukkueessa pelaaminen tuntuu? Onko sinulla vaikeuksia kommunikoida englanniksi? Heccu kysyy.

SunPayus tekeekin seuraavaksi sellaisen peliliikkeen, että toimittajana minun on myönnettävä osaamattomuuteni espanjan kielen suhteen. Hän vastaa nimittäin kysymykseen espanjaksi, jonka jälkeen Heccun ilme on näkemisen arvoinen.

Heccu ei jäänyt tilanteen jälkeen neuvottomaksi, kun hän latasi omalle Twitter-tililleen videon, jossa hän opettelee espanjaa tunnetun kieltenopiskelusovelluksen, Duolingon, avulla.

ENCE on aloittanut ESL Proliigan 16. kauden C-lohkossa yhdellä voitolla (HEET) ja yhdellä tappiolla (Heroic). Lohkossa pelaavat myös Astralis, Complexity ja MOUZ.

ENCE pelaa ensimmäistä kertaa uudistetulla kokoonpanollaan. Lotan “Spinx” Giladi siirtyi Vitalityn riveihin, jonka korvaajaksi värvättiin Valdemar “valde” Bjørn Vangså. SunPayus korvaa joukkueessa puolestaan penkitetyn Olek “hades” Miskiewiczin, joka on tällä hetkellä lainalla Finest-joukkueessa.

Lue lisää: ENCEn AWP-pelaaja ei joutunut istumaan penkillä pitkään – Uusi tiimi selvillä

ENCE julkisti CS:GO-kokoonpanonsa uudet nimet

Spinx: “Ei ollut helppoa lähteä ENCEstä”

ENCE:n tähtipelaaja liittyy Vitalityn CS:GO-joukkueeseen

Lähde: ESL, Heccu | Kuva: ENCE