SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Spinx: “Ei ollut helppoa lähteä ENCEstä”
  • Juuso
    Syngelmä

Spinx: “Ei ollut helppoa lähteä ENCEstä”

julkaistu: 20.08.2022 18:00

ENCEstä Team Vitalityyn elokuussa siirtynyt Lotan “Spinx” Giladi kertoi Milan “Striker” Švejdan haastattelussa päätöksestään vaihtaa joukkuetta. Striker on HLTV:n päätoimittaja.

– Kun kuulin Vitalityn olevan kiinnostunut minusta, päätöksen tekeminen ei todellakaan ollut helppoa. Kaikki ENCEn pelaajat ovat hyviä ystäviäni ja koimme paljon yhdessä. Hetken mietittyäni päätin kuitenkin siirtyä Team Vitalityyn, Spinx kertoo.

Spinx kertoo tärkeäksi tekijäksi siirrolleen Team Vitalityn BLAST-kumppanuuden ja sen, että joukkueessa pelaa yksi tämän hetken ylivoimaisesti parhaista CS:GO-pelaajista, Mathieu “ZywOo” Herbaut. ZywOo valittiin debyyttivuonnaan 2019 heti maailman parhaaksi pelaajaksi. Vuonna 2020 tulos oli sama ja viime vuonna häntä paremmin pelasi vain Aleksandr “s1mple” Kostyliev.

– Olimme ENCEn kanssa muutamaan kertaan lähellä suuren turnauspokaalin voittoa, mutta jäimme aina hopealle. Uskon, että Team Vitalityn pelaajat auttavat minua saavuttamaan ensimmäisen suuren pokaalini, Spinx avaa.

Liittyminen uuteen joukkueeseen vei Spinxin mukaan aina oman aikansa. Ihmiset ovat uusia, tunnelma on erilainen ja lisäksi roolit serverillä saattavat vaihtua. Team Vitalityn pelinsisäinen johtaja Dan “apEX” Madesclaire on hehkuttanut, että joukkueen rooliongelmat ovat Spinxin liittymisen myötä historiaa.

– Joissain kartoissa pystyn pelaamaan vanhaa rooliani, joissain minun on opeteltava uusi rooli. Se kuuluu asiaan, Spinx sanoo.

Spinxin entisen pelinsisäisen johtajan, ENCEn Marco “Snappi” Pfeifferin ja apEXin johtamistyyli eroaa Spinxin mukaan siten, että Snappi kertoi jo CT- tai terroristitukikohdassa mitä halusi kierroksella saavuttaa. Oli kyseessä sitten B-splitti tai midirykä, niin sitä lähdettiin toteuttamaan.

– Kun apEXin kanssa pelaa, kierros voi päättyä oikeastaan miten tahansa, Spinx kertoo.

Spinx ja Team Vitality pelaavat kauden avauksessa BLAST Premier Fall Groups 2022 -turnauksessa. A-lohkossa pelannut joukkue sijoittui lohkossa toiseksi Astraliksen jälkeen.

Lue lisää: Spinxillä kelpo debyytti BLASTeilla

Lähde: HLTV | Kuva: Team Vitality