SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Gorillazin entinen pelaaja jakaa kolme tuntematonta vinkkiä rakastettuun CS:GO-karttaan
  • Juuso
    Syngelmä

Gorillazin entinen pelaaja jakaa kolme tuntematonta vinkkiä rakastettuun CS:GO-karttaan

julkaistu: 26.08.2021 09:00

Hetken aikaa Gorillazissa yhdessä Miikka “suNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon kanssa pelannut Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassen on jakanut YouTube-kanavallaan kolme tuntemattomampaa vinkkinä Inferno-karttaan.

NaToSaphiX korvaa Complexityssa ranneleikkauksesta toipuvaa Kristian “k0nfig” Wieneckea nykytietojen mukaan 4—6 viikon ajan. NatoSaphiXin mukaan listatut vinkit eivät ole olleet muiden ammattipelaajien tiedossa.

Lue lisää: Complexityn CS-tähdellä rannevamma – Tuuraajaksi Gorillazista tuttu pelaaja

CT-savun pilaaminen molotovin avulla

NaToSaphiX esittelee aluksi kolme paikkaa banaanilla, joista voi heittää savukranaatin peittämään näkyvyyttä CT-tukikohdasta. Savu pomppaa joka kerta kirkoksi kutsutun alueen ylä- tai alaseinästä.

Asettumalla CT-tukikohdan ja B-pommipaikan välissä olevan puun juurelle ja tähtäämällä NaToSaphiXin näyttämällä tavalla (video ajassa 1:15), molotov leviää sekä seinän ylä- että alaosaan.

Kun vastustaja sitten heittää banaanista CT-savun, jää liekkien ansiosta sinulle mukava aukko savupilveen, jonka läpi ottaa helppoja frageja.

A-puskun feikkaaminen parvekesavulla second midistä

Toisessa klipissään NaToSaphiX asettuu terroristitalon parvekkeelle ja asettuu kyykkyyn ovenkulmaa vasten (video ajassa 2:40), nousee seisomaan, hyppää ja heittää savukranaatin.

Savukranaatti laskeutuu A-talon parvekkeelle. Savu heitetään kaukaa, joten se toimii hyvin feikkikranaattina. Feikkiin voi lisätä tehokkuutta heittämällä valokranaatin savun perään. Valokranaatti heitetään muuten samalla tavalla, mutta heittäminen tapahtuu juoksusta.

A-talon tukeminen savukranaatilla CT-tukikohdasta

Viimeisessä klipissään NaToSaphiX esittelee, miten A-talosta on usein riskialtista yrittää hakea avaustappoa CT-puolella. Ikkunahuoneesta sinut voidaan ampua joko terroristitalon sillalta tai sen alapuolelta.

NaToSaphiX kuitenkin näyttää, että on mahdollista heittää savukranaatti peittämään sillalta pelaavan terroristin näkyvyys savukranaatilla.

Asettumalla archin kaarelle, laittamalla tähtäimen NaToSaphiXin esittämällä tavalla, hyppäämällä ja heittämällä, savukranaatti laskeutuu terroristitalon katolle (video ajassa 4:00). Nyt voit ampua rauhassa sillan alapuolelle välittämättä savujen takana olevasta vihollisesta.

Lähde: NaToSaphiX

Kuva: NaToSaphiX

Tuoreimmat uutiset: