SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
k0nfig BLAST 2021 turnauksessa
  • Onni
    Koponen

Complexityn CS-tähdellä rannevamma – Tuuraajaksi Gorillazista tuttu pelaaja

julkaistu: 17.08.2021 16:00

Amerikkalaisorganisaatio Complexity Gamingin suunnasta kantautui viime yönä ikäviä uutisia. Joukkueen tähtipelaaja, Kristian “k0nfig” Wienecke kärsii rannevammasta, ja joutuu jäämään sivuun tällä viikolla alkaneesta ESL Pro League Season 14:ta.

Wienecken tuuraajaksi joukkueeseen astuu tuttu nimi, Niels-Christian “NaToSaphiX” Sillasen. Tanskalainen Sillasen on tuurannut Complexityssa aiemminkin, viime syksynä IEM New York 2020– ja EPL Season 12 -turnauksissa. Hän on tuttu nimi myös suomalaisille, sillä hän pelasi Miikka “suNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon Gorillaz-projektissa pari kuukautta.

Hän on myös Complexityssa pelaavien Benjamin “BlameF” Bremerin ja Patrick “es3tag” Hansenin vanha joukkuetoveri Heroicin ajoilta.

Complexity on kokenut muutenkin viimeaikoina muutoksia vaihtamalla pelaajatauon aikana valmentajaansa, kun Luis “Peacemaker” Tadeu korvasi Jamie “keita” Hallin, joka valmensi joukkuetta uuden kokoonpanon luomisesta asti. Joukkue korvasi myös kokoonpanon huonoiten suorittaneen pelaajan William “RUSH” Wierzban Patrick “es3tag” Hansenilla.

Moni ihmettelikin, miksi Complexity ei ottanut k0nfigin tuuraajaksi RUSHia, joka viettää aikaansa tällä hetkellä penkillä.

Complexity aloittaa turnauksensa lauantaina ottelulla forZea vastaan.

Lähteet: Complexity, HLTV

Kuvalähde:

Tuoreimmat uutiset: