SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Video: Fortnite-tähti käräytti kaksi häikäilemätöntä huijaria – Kenkää suurturnauksesta
  • Aleksi
    Majander

Video: Fortnite-tähti käräytti kaksi häikäilemätöntä huijaria – Kenkää suurturnauksesta

julkaistu: 30.11.2019 12:08

Dreamhack Wintereillä pelattavan Fortnite jättiturnauksen ympärillä kuohuu, kun kaksi pelaajaa jäi kiinni liittoutumisesta (yhdessä pelaamisesta yksinpeliturnauksessa). Kaksikon konnankoukut eivät jääneet tuomareiden haaviin, vaan heidät käräytti peliä seurannut Benjy “Benjyfishy” David Fish.

Benjyfishy on yksi Fortniten parhaista pelaajista ja pelaa itse samaisessa turnauksessa myöhemmin. Huomattuaan huijarit, Benjy julkaisi videon kaksikosta Twitterissä. Videolla näkyy kuinka pelaajat ‘Shadoxxx‘ ja ‘Stele98‘ asettavat kahdestaan ansan Luminosityssä pelaavalle Dino “khuna” Smrikolle.

 

Videolla nähty teko on niin törkeä, että turnauksen tuomareilla kesti alle tunti päättää kaksikon diskaamisesta. Houkutus huijaamiseen on kuitenkin suuri, sillä osallistujia turnauksessa on tuhansia ja tuomariston resurssit valvoa pelejä ovat rajallisia. Ratkaisuja ongelmaan täytyy kuitenkin löytyä, sillä tässäkin turnauksessa on pelissä 250 000 dollaria

Vastustajien kanssa liittoutuminen on ollut aiemminkin ongelma Fortniten turnauksissa. Tunnetuin tapaus on maailmanmestaruuksien karsinnoissa pelannut parivaljakko XXiF ja Ronaldo, jolle Epic Games asetti rangaistukseksi kahden viikon kilpailukiellon. Kiellon päätyttyä kaksikko onnistui karsimaan duo-pelimuodossa maailmanmestaruuksiin, mikä keräsi paljon kritiikkiä niin kanssapelaajilta kuin faneiltakin.

Tämä ei ole myöskään ensimmäinen huijari-uutinen Dreamhackeiltä. LAN-alueella kierrellyt striimaja Benczek löysi CS-huijarin heti ensimmäisenä tapahtumapäivänä.

Lähde: Dexerto
Artikkelikuva: NRG