SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: CS-huijari jäi kiinni rysän päältä – Katso koominen LAN-kohtaaminen
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Video: CS-huijari jäi kiinni rysän päältä – Katso koominen LAN-kohtaaminen

julkaistu: 29.11.2019 17:24

Tänä viikonloppuna Ruotsissa, Jönköpingissä järjestetään Dreamhack Winter 2019 -tapahtuma. Tapahtumaan on monenlaisten aktiviteettien lomaan organisoitu perinteisesti Dreamhack Open Winter 2019 CS:GO-turnaus. Kyseisessä turnauksessa pelaavat kokonaan suomalaisista koostuva SJ Gaming sekä Otto “ottoNd” Sihvon edustama CR4ZY ja Jesse “zehN” Linjalan edustama GODSENT.

Dreamhack Winter -tapahtumaan on mahdollista tuoda paikan päälle myös oma tietokone ja osallistua näin LAN-pelaamiseen. Tapahtumassa järjestetään LAN-pelaajille omia kilpailuja sekä turnauksia.

Tapahtumassa kiertänyt striimaaja nimeltä Benczek striimasi lähetystä suoraan paikan päältä. Benczekin kävellessä LAN-konepaikkojen ohi, huomasi hän erään osallistujan näytöllä jotain erikoista.

Videon näet tilanteesta alla (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

 

Videolla näkyvän CS:GO-pelaajan näytöllä tapahtuu asioita, jotka poikkeavat hyvin paljon siitä, miltä peli yleensä näyttää. Pelaaja ensinnäkin pelaa kolmannen persoonan näkökulmasta, joka ei ole luonnollista.

Pelaajalla näyttäisi olevan päällä myös wallhack-koodi, jonka avulla tämä näkee seinien läpi. Sen lisäksi nuorukainen näyttäisi käyttävän bunnyhop-koodia, jonka avulla tämän hahmo kykenee liikkumaan pelissä äärimmäisen nopeasti.

Benczekin kysyessä pelaajalta käyttääkö tämä “koodeja”, vastaa poika myöntyvästi ja hymyilee aran näköisesti.

Emme ole toistaiseksi saaneet tietoa siitä, onko pelaaja saanut sanktiota tapahtumajärjestäjien toimesta huijauskoodien käyttämisen vuoksi. Benczek ei itse tehnyt pelaajasta ilmoitusta, mutta hyvin todennäköisesti sen joku muu on jo tehnyt.

Lähde: Dexerto, Kuva: Benczek