SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Striimaajatähti Ninja palasi Fortniten pariin  – Peli tuntuu taas “hyvältä”
  • Niko
    Nikkilä

Striimaajatähti Ninja palasi Fortniten pariin – Peli tuntuu taas “hyvältä”

julkaistu: 02.10.2020 15:00

Maailman suurimpana striimaajana pidetty Tyler “Ninja” Blevins palasi tässä kuussa takaisin Twitch-suoratoistopalveluun päätettyään yksinoikeussopimuksensa nyt lakkautetun Mixer-palvelun kanssa. Blevins nousi alunperin kuuluisuuteen Fortnite-peluunsa kautta, mutta tämä on sittemmin ottanut etäisyyttä peliin.

“Aloitin juuri pelaamaan Fortnitea uudestaan, en ole pelannut kuukausiin. Suoraan sanottuna sen pelaaminen ei ollut hauskaa, se tuntui todella tympeältä ja tylsältä. Minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa pelin kahdesta edellisestä kaudesta”, Blevins kertoi.

Mielenkiinto peliä kohtaan heräsi kuitenkin taas, kun Blevinsin striimaajakollega Ali SypherPK Hassan pyysi tätä koittamaan peliä uudestaan. “Minulla on todella hauskaa, peli tuntuu taas hyvältä, se tuntuu hauskalta”, Blevins kehui.

Fortnite on tunnetusti kärsinyt elinkaarensa aikana monista tasapaino-ongelmista, kun siihen lisätyt aseet tai muut ominaisuudet ovat aiheuttaneet pelaajille äärimmäistä turhautumista. Pelin on kuitenkin onnistunut pysyä suuren kansan suosiossa, ja etenkin tämän kuun Marvel-supersankareita sisältävä päivitys on otettu innolla vastaan.

Lähteet: Tyler Blevins, Daily Clip Central, Dexerto Kuvalähde: Tyler Blevins