SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fortnite-ammattilaiset haluavat eroon näistä “ala-arvoisista kapistuksista”
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Fortnite-ammattilaiset haluavat eroon näistä “ala-arvoisista kapistuksista”

julkaistu: 18.01.2020 09:30

Epic Gamesin julkaiseman Battle Royale -hitti Fortniten julkaisusta on aikaa noin kaksi ja puoli vuotta. Tuona aikana pelissä on tapahtunut paljon ja nyt jotkut sen ammattilaispelaajista ovat ilmaisseet huolensa asioista, jotka heidän mielestään pitäisi poistaa pelistä.

 

Ansat pois pelistä

Faze Clania edustava Kyle “Mongraal” Jackson kertoi torstaina twiitissään kuinka paljon hän vihaa Fortnitessa käytettäviä ansoja. Hänen mielestään ansojen virittäminen ei vaadi pelitaitoa ja ne eivät siksi kuuluisi peliin.

Myös NRG Esportsia edustava Benjy “Benjyfishy” David Fish ilmaisi kantansa asiaan Twitterissä. Hän tosin haluaisi ansojen lisäksi myös tarkkuuskiväärit pois pelin kilpailullisesta pelimuodosta.

Ansat ovat ollaa osa Fortnitea sen alkuajoista asti ja niiden merkitys sekä vaikutus on vaihdellut paljon pelin 11 kauden aikana. Aiemmin ansoja oli enemmän kuin nykyään ja niitä käytettiin myös hyvin eri tavalla.

Fortniten kilpailullisen puolen kehittyessä ammattilaispelaajat haluavat syystäkin karsia pois niitä elementtejä, jotka heidän mielestään eivät sinne kuulu, mikäli ne eivät esimerkiksi vaadi varsinaista “pelitaitoa” vastustajan eliminoimiseksi. Kysymys silti kuuluu, ovatko juuri ansat ja tarkkuuskiväärit kyseisenlaisia uhkia?

 

Fortniten uusin päivitys

Fortniteen ilmestyi aiemmin tällä viikolla uusi v11.40-päivitys, joka toi mukanaan peliin muun muassa “sidegrading”-ominaisuuden, jossa pelaaja voi kesken normaalipelin päivittää rynnäkkökiväärinsä sen raskaampaan versioon. Battle Lab -muotoon lisättiin myös uusia esineitä. Voit lukea täyden listan päivityksistä täältä.

Peli sai myös uuden Icon Series -sarjan, jonka tarkoituksena on tuoda peliin uusia kosmeettisia esineitä. Sarjan tarkoituksena on yhdistää pelaaminen, muoti, musiikki ja muut viihteen muodot. Ensimmäisenä Icon Series -tuotteena peliin ilmestyi uusi Tyler “Ninja” Blevinsin oma hahmo. Odotettavissa on, että myös muista julkisuuden henkilöistä ilmestyy peliin myöhemmin vastaavia hahmoja.

Lähde: Fortnite Intel Kuva: Fortnite