SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Fnatic neuvottelee brittikaksikon kanssa CS:GO-kokoonpanoon liittymisestä
  • Juuso
    Syngelmä

Fnatic neuvottelee brittikaksikon kanssa CS:GO-kokoonpanoon liittymisestä

julkaistu: 23.07.2021 16:00

Advertisement

Fnatic ilmoitti aiemmin tällä viikolla penkittävänsä Jesper “JW” Wecksellin ja siirtyvänsä kansainväliseen kokoonpanoon. Tätä ennen joukkue penkitti pelinsisäisen johtajansa, Maikil “Golden” Selimin. Nyt joukkue neuvottelee brittikaksikon, Alex “ALEX” McMeekinin ja William “mezii” Merrimanin kanssa. Kaksikko pelasi yhdessä lopulta epäonnistuneessa Cloud9-projektissa. Tätä ennen ALEX toimi Vitalityn pelinsisäisenä johtajana. Mezii puolestaan edustaa tällä hetkellä Endpointia.

Lue lisää: Fnaticin CS:GO-joukkue kansainväliseksi — Penkitetty “JW” pohtii vaihtamista Valorantiin

ALEX on yksi korkeimman profiilin pelinsisäisistä johtajista ja lisäksi vapailla markkinoilla, joten Fnaticin neuvotteluhalu ei tule yllätyksenä. Toinen spekulaatioissa mukana ollut pelinsisäisen johtaja on ollut Mathias “MSL” Lauridsen.

ALEX on Cloud9-projejktin kaatumisen jälkeen lähinnä striimannut omalle kanavalleen Twitch-striimauspalvelussa. Hän on kertonut, ettei haluaisi vaihtaa Valorantiin. Mezii on puolestaan löytänyt hyvän vireen Endpointissa, kun hän on pelannut 1.22 ratingilla joukkueessa viimeisen kolmen kuukauden ajan.

Mikäli Fnatic päätyy sopimukseen brittikaksikon kanssa, joukkueeseen kuuluisi seuraavat pelaajat: Freddy “KRIMZ” Johansson, Ludvig “Brollan” Brolin, Jack “Jackinho” Ström Mattson, ALEX ja mezii.

Lähde: HLTV

Kuva: DreamHack

Tuoreimmat uutiset: