SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Fnaticin CS:GO-joukkue kansainväliseksi — Penkitetty “JW” pohtii vaihtamista Valorantiin
  • Juuso
    Syngelmä

Fnaticin CS:GO-joukkue kansainväliseksi — Penkitetty “JW” pohtii vaihtamista Valorantiin

julkaistu: 20.07.2021 16:48

Aikaisemmin pelinsisäisen johtajansa (Maikil “Golden” Selim) penkittänyt Fnatic on nyt ilmoittanut penkittävänsä pitkäaikaisen pelaajansa Jesper “JW” Wecksellin. JW voitti Fnaticin paidassa kolme major-turnausta.

Fnatic on pudonnut kauas takavuosien voitoistaan, kun joukkue löytyy maailmanlistan sijalta 47. Joukkueenjohto ei ole ilmoittanut jäävätkö nykyiset pelaajat joukkueeseen vai siirtyvätkö hekin muualle. Ludvig “Brollan” Brolinilla on voimassaoleva sopimus Fnaticin kanssa vuoteen 2024 asti ja joukkueen nuori AWP-pelaaja, Jack “Jackinho” Ström Mattson, on pelannut joukkueessa reilut puoli vuotta. JW:n tapaan kolminkertainen major-voittaja on joukkueen Freddy “KRIMZ” Johansson. KRIMZ ja JW solmivat Fnaticin kanssa kolmivuotiset sopimukset vuonna 2019.

JW kommentoi aikaansa KRIMZ:in kanssa Twitter-tilillään: “Tavoite on edelleen sama, olla maailman paras. Emme voi tehdä sitä enää yhdessä, mutta tiedän, että teet minusta jatkossakin ylpeän. Rakastan sinua veli.”

Joukkueen päävalmentaja, Andreas “⁠Samuelsson⁠” Samuelsson, kommentoi JW:n penkityksen olleen pitkän pohdinnan takana. Hänen mukaansa joukkue teki töitä ja arviointia kuusi viikkoa, jonka jälkeen JW päätettiin penkittää joukkueesta. Samalla hän toteaa kansainvälisen kokoonpanon olevan Fnaticin paras vaihtoehto joukkueen tulevaisuutta ajatellen.

“Olemme miettineet tuhansia tunteja miettien mikä olisi joukkueelle paras polku. Se polku on kansainvälinen kokoonpano.”

JW:n sopimus fnaticin kanssa päättyy ensi vuoden alkuun ja pelaaja on kommentoinut käyttävänsä toistaiseksi aikansa itsensä reflektoimiseen. Siihen mitä hän olisi voinut tehdä toisin ja mitä hän aikoo tehdä jatkossa. JW kertoo tulevaisuutensa sisältävän Counter-Strikea, Valorant tai esportsia yleensä.

JW on joukkueen pitkäaikaisin pelaaja. Hän on pelannut Fnaticin paidassa yhteensä 7 vuoden ajan. Hän auttoi Fnaticia voittamaan peräti kolme kuudesta ensimmäisestä major-turnauksesta.

Lähde: HLTV

Kuva: FNATIC

Tuoreimmat uutiset: