SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-huijari Hundenin valmentajakielto peruttiin – Yhteisö pettynyt
  • Juuso
    Syngelmä

CS-huijari Hundenin valmentajakielto peruttiin – Yhteisö pettynyt

julkaistu: 03.12.2022 02:00

Nicolai “HUNDEN” Petersen muistetaan viime vuosilta lähinnä huijaamisesta ja sotkuista tanskalaisjoukkueiden kanssa. HUNDEN oli yksi niin sanottuun valmentajabugiin sekaantuneista valmentajista, joille asetettiin valmentajakielto viime vuoden syksyllä.

HUNDENin valmentajakiellon pituudeksi määrättiin vuosi. Kohut eivät tähän kuitenkaan loppuneet, sillä kohuvalmentajalla menivät sukset ristiin entisen joukkueensa, Heroicin, kanssa, kun hän joutui vastoin tahtoaan jäämään joukkueeseen. Tästä pillastuneena HUNDEN esti joukkueelta pääsyn tärkeään Google Drive -kansioon, jossa oli esimerkiksi joukkueen tärkeitä pelitaktiikoita. Tämän ei HUNDENille riittänyt, sillä hän jakoi kyseisen kansion oikeudet toiselle tanskalaiselle huippujoukkueelle, Astralikselle.

Lue lisää: Sankarivalmentajasta toimitsijakieltoon – Mitä ihmettä HUNDENille tapahtui?

Nyt ESIC on ilmoittanut, että HUNDENin toimitsijakielto on päättynyt. Päätös tulee täysin yllättäen, eikä sille anneta selkeitä perusteita.

– Molemmat osapuolet ovat sopineet, että herra Petersen [HUNDEN] osallistuu sopivaan harjoitteluun, jota ESIC järjestää. Jotta rakentava yhteistyö saadaan hyvälle alulle, herra Petersen osallistuu ESICin jäsentapahtumiin välittömästi, ESIC kirjoittaa.

HLTV:n päätoimittajan, Milan “Striker” Švejdan mielestä ESICin päätös vaikuttaa siltä, että he olivat laillisesti alakynnessä.

– Perusteluita on saatu niin vähän, että niiden on pakko saada ESIC huonoon valoon tätä juttua koskien. HUNDEN on luultavasti vain kiittänyt juristejaan ja antanut heidän hoitaa loput, Striker arvelee.

Seuraava osoite selvillä?

HUNDENia on huhuttu välittömästi toimitsijakiellon purkamisesta lähtien Astraliksen CS:GO-kokoonpanon uudeksi valmentajaksi. Joukkue rakentaa palasiaan vähitellen uusiksi. Nicolai “device” Reedtz pelaa ensimmäiset viralliset ottelunsa vuoteen, kun Astralis osallistuu CCT North Europe Series 2 -turnauksen pudotuspeleihin. Astraliksen joukkueesta puuttuu tällä hetkellä pysyvä valmentaja, kun Peter “casle” Ardenskjold työskentelee roolissa väliaikaisesti.

Lähteet: ESIC, luismmira, Striker | Kuva: HUNDEN