SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Oho! ENCE vaihtamassa AWP-pelaajaa CS:GO-joukkueessaan
  • Juuso
    Syngelmä

Oho! ENCE vaihtamassa AWP-pelaajaa CS:GO-joukkueessaan

julkaistu: 04.08.2022 23:22

Advertisement

Suomalaisorganisaatio ENCEn CS:GO-kokoonpano on viime aikoina ollut siirtohuhujen puhutuimpia joukkueita, kun joukkueen tähtipelaajan, Lotan “Spinx” Giladin, on huhuttu siirtyvän Team Vitalityn kokoonpanoon.

Lue lisää: Dexerto: Spinxin siirtyminen Vitalityyn lähenee

Luotettavien lähteiden mukaan Spinxin siirto Vitalityyn ei olisi ainoa suunnitteilla oleva siirto. Joukkueen AWP-pelaaja, Olek “⁠hades⁠” Miskiewicz, olisi siirtymässä kokoonpanon ulkopuolelle. Hades ei ole pystynyt tasaisen hyviin suorituksiin maailman parhaita joukkueita ja pelaajia vastaan

ENCE on kivunnut Spinxin ja hadesin kanssa maailmanlistan toiselle sijalle, mutta hadesin yksilösuoritukset eivät ole vakuuttaneet. Puolalaispelaajan rating isoissa turnauksissa on 1.03 ja majoreilla 0.91.

Hadesin korvaaja olisi lähteiden mukaan hyvävireisen espanjalaisjoukkueen AWP-tähti, Movistar Ridersin Alvaro “⁠SunPayus⁠” Garcia. Movistar Riders voitti ensimmäisen kansainvälisen palkintonsa, kun SunPayusin tähdittämä joukkue ylsi kirkkaimpaan sijoitukseen ESL Challenger Valencia. Joukkue ylsi myös välieriin IEM Kölnin huipputurnauksessa.

ENCE on mukana ESL Proliigan 16. kaudella, joka alkaa elokuun 31. päivä. Mahdolliset muutokset joukkueen kokoonpanossa ilmoitetaan siis hyvin todennäköisesti tämän kuun aikana.

Lähde: HLTV | Kuva: ENCE