SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Dexerto: Spinxin siirtyminen Vitalityyn lähenee
  • Onni
    Koponen

Dexerto: Spinxin siirtyminen Vitalityyn lähenee

julkaistu: 28.07.2022 13:10

Vitality neuvottelee ENCE:n kanssa Lotan “Spinx” Giladin siirrosta, lähteet kertovat Dexertolle ja 1pv.fr:lle.

Lähteiden mukaan organisaatioiden välisissä neuvotteluissa on tapahtunut läpimurto ja sopimus on lähellä.

Spinx on ollut Vitalityn ensisijainen kohde joukkueen vahvistukseksi ranskalaisorganisaatio etsiessä korvaajaa Kévin “misutaaa” Rabierille pettymyksiä tarjonneen kauden jälkeen.

Joukkue, joka luotiin vuoden alussa yhdistämällä Vitalityn ranskalaiset pelaajat Dan “apEX” Madesclaire, Mathieu “ZywOo” Herbaut ja misutaaa sekä Astraliksen tanskalaiset Peter “dupreeh” Rasmussen, Emil “Magisk” Reif ja Danny “zonic” Sørensen, ei ole lunastanut odotettuja tuloksia.

BLAST Premier Spring -finaaleja lukuun ottamatta ranskalaisorganisaatio ei ole päässyt pelaamiensa turnausten lohkovaihetta pidemmälle. PGL Majorissa, IEM Katowicessa ja IEM Kölnissä tapahtuneiden huomattavien epäonnistumisten jälkeen oli vuorossa muutos, jonka tavoitteena oli lisätä tulivoimaa pelaajistoon.

Spinx on ollut ratkaisevassa asemassa ENCEn menestyksessä tällä kaudella, sillä hän on saavuttanut keskimäärin 1,17 HLTV-ratingin LAN-turnauksissa. Kansainvälinen joukkue saavutti PGL Major Antwerpin välierät ja ESL Pro League Season 15:n ja IEM Dallasin finaalin.

Siirron toteutuessa ENCE menettäisi tärkeimmän pelaajansa, mutta joukkue on jo aiemmin osoittanut, että Spinx ei ole täysin korvaamaton, sillä Janusz “Snax” Pogorzelski tuurasi häntä IEM Dallasissa jossa joukkue sijoittui toiseksi.

Lähde: Dexerto, 1pv

Kuva: ENCE