SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
EG:n siirtomylly sen kuin jatkuu – palkkaamassa kokoonpanoonsa kaksi yllätyspelaajaa
  • Juuso
    Syngelmä

EG:n siirtomylly sen kuin jatkuu – palkkaamassa kokoonpanoonsa kaksi yllätyspelaajaa

julkaistu: 28.07.2022 20:00

Evil Geniuses (EG) on ranskalaisen 1pv-uutismedian mukaan palkkaamassa kokoonpanoonsa entisen Team Vitalityn pelaajan, Kevin “misutaaa” Rabierin sekä entisen K23-pelaajan, Sanjar “neaLaN” Ishakovin.

Kaksikko korvaisi joukkueessa Jake “Stewie2K” Yipin ja William “RUSH” Wierzban. EG on tuskaillut siitä lähtien, kun se aloitti ottelut kokoonpanon kanssa, johon kuului muun muassa Valorantista CS:GO:hon palannut Timothy “autimatic” Ta. Joukkueen tuntui mahdottomalta voittaa turnauksia, saati sitten otteluita.

Kahden yllätyspelaajan siirto joukkueen kokoonpanoon vaikuttaa monen mielestä varsin erikoiselta sen jälkeen, kun EG asetti tavoitteekseen nostaa Pohjois-Amerikka takaisin CS:GO:n huipulle.

EG osti aiemmin tänä vuonna sekä Party Astronautsin että Carpe Diemin kokoonpanot ja kertoi kokeilevansa eri yhdistelmiä muodostaakseen parhaan mahdollisen “ykköskokoonpanon” joukkueelle. Nyt näyttisi siltä, että tähän ykköskokoonpanoon kuuluu vain kaksi yhdysvaltalaista, yksi kazakstanilainen, yksi ranskalainen ja yksi bulgarialainen.

Major-sääntöjen mukaan joukkue joutuu osallistumaan siihen karsintalohkoon, miltä alueelta joukkueen pelaajia on eniten. Koska Eurooppa ja CIS pelaavat samassa karsintalohkossa, joutuisi EG tällä kokoonpanolla pelaamaan major-paikasta Euroopan ja CIS-joukkueiden kanssa.

Kokoonpanon pelinsisäisestä johtajasta tai uudesta valmentajasta ei ole tietoa. Huhu misutaan liittymisestä kokoonpanoon vahvistaa entistä enemmän huhua siitä, että ENCEn israelilaistähti Lotan “Spinx” Giladi olisi liittymässä Vitalityn pelaavaan kokoonpanoon.

Lue lisää: Spinxin siirtyminen Vitalityyn lähenee

Evil Geniusesin mahdollinen kokoonpano

  • Tsvetelin “⁠CeRq⁠” Dimitrov
  • Vincent “⁠Brehze⁠” Cayonte
  • Timothy “autimatic” Ta
  • Sanjar “neaLaN” İshakov
  • Kévin “misutaaa” Rabier

Lähde: 1pv | Kuva: PGL

Juttua täydennetty 29. heinäkuuta klo 9.58.