SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Dr Disrespectin bannin syyt yhä salassa – Tunnettu journalisti haluaa paljastukselle laillista suojelua
  • Niko
    Nikkilä

Dr Disrespectin bannin syyt yhä salassa – Tunnettu journalisti haluaa paljastukselle laillista suojelua

julkaistu: 14.07.2020 17:00

Twitchin suurimpiin striimaajiin kuuluva Dr Disrespect bannattiin varoittamatta palvelusta viime kuussa. Bannin syy ei ole vieläkään tiedossa ja striimaaja on itsekin sanonut, ettei sitä ole hänelle ilmoitettu.

E-urheilujournalisti Rod “Slasher” Breslau, joka raportoi kyseisen bannin olevan pysyvä, on kuitenkin sanonut tietävänsä sen syyn. Hän ei siltikään halua paljastaa tätä vielä, ja perustelut saavat asian kuulostamaan varsin raskauttavalta.

Breslau kertoi HasanAbin Twitch-lähetyksessä, ettei hän halua julkaista syytä itse Twitterissä, vaan haluaa tuekseen julkaisijan, joka voisi auttaa jutun vahvistamisessa ja suojata häntä mahdollisilta syytteiltä. Tällaisen hankkiminen on kuitenkin ollut hankalaa. Breslau kertoo pelkäävänsä eniten kunnianloukkaussyytettä.

“Tiedon määrä, jonka haluan kerätä rakentaakseni parhaan mahdollisimman jutun journalistisesta näkökulmasta katsottuna, on korkeampi kuin missään muussa jutussa joita kirjoitan”, Breslau sanoi painottaessa tilanteen vakavuutta.

Syytesuojan lisäksi Breslau kertoi olevansa haluton tekemään paljastusta, sillä tällä hetkellä se voisi paljastaa osan hänen lähteistään.

Lähde: HasanAbi Kuvalähde: Dr. Disrespect