SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Päättyykö Dr Disrespectin ura? – Huippustriimaaja menetti kanavansa mystisistä syistä
  • Niko
    Nikkilä

Päättyykö Dr Disrespectin ura? – Huippustriimaaja menetti kanavansa mystisistä syistä

julkaistu: 27.06.2020 14:23

Spekulaatio provosoivasta henkilöhahmostaan tunnetun striimaajan Dr Disrespectin ympärillä on käynyt kuumana, kun tämän Twitch-kanava bannattiin äkillisesti eilen illalla. Dr Disrespect joutui  viimeksi bannivasaran alle edelliskesänä, kun tämä bannattiin kahdeksi viikoksi E3-messujen wc-tiloissa kuvaamisesta, mikä rikkoi paikallisia lakeja.

Peli- ja e-urheilualan journalisti Rod “Slasher” Breslau kertoi, että tämän lähteiden mukaan kyseessä olisi pysyvä banni. Banni ei Breslaun mukaan liity tekijänoikeusrikkomuksiin, mutta paljoa tämän enempää ei tilanteesta tiedetä.

Bannin myötä Dr Disrespectin koko kanava on poistettu ja Twitch on maksanut takaisin tämän tilaajille. Twitch kieltäytyi kommentoimasta asiaa tarkemmin PC Gamerille, mutta antoi ymmärtää, että kyseessä on jonkinlainen rike sivuston sääntöjä vastaan.

Voi hyvin olla, ettei Twitchin päätös tule jäämään tilanteen ainoaksi seuraamukseksi, sillä striimaaja  ShannonZKiller kertoi jo poistetussa twiitissään tietävänsä bannin syyn ja uskovansa sen johtavan Dr Disrespectin koko uran päättymiseen.

Lähde: StreamerBans Kuvalähde: DrDisrespect