SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Dr Disrespect striimaa taas – Twitch vaihtui uuteen sivustoon
  • Niko
    Nikkilä

Dr Disrespect striimaa taas – Twitch vaihtui uuteen sivustoon

julkaistu: 07.08.2020 12:32

Twitchin suuriimpiin striimaajiin kuuluva Dr Disrespect bannattiin yllättäen sivustolta kesäkuun lopussa. Bannin syy ei vieläkään ole tiedossa, mutta se tuntuu asiasta tietävien lähteiden puheiden perusteella olevan varsin vakava.

Dr Disrespect julkaisi eilen Instagram-tilillään teaserin, jota seurasi tämän ensimmäinen striimi yli kuukauteen. Striimi toteutettiin YouTubessa, jonne Dr Disrespect on ladannut videoita jo pitkän aikaa ja jossa tämän kanavalla on miltei kaksi miljoonaa tilaajaa. Striimi on ollut käynnissä jo yli 12 tuntia ja sitä seuraa tällä hetkellä noin 10 000 katsojaa, vaikka Dr Disrespect kertoi liittyvänsä mukaan vasta tänään klo 20:00 Suomen aikaa.

E-urheilujournalisti Rod “Slasher” Breslaun mukaan Dr Disrespect ei ole sopinut yhteistyösopimusta YouTuben kanssa, joten tämä on yhä vapaa striimaamaan myös muillakin alustoilla. Dr Disrespect on kuitenkin lisännyt YouTube-linkin Twitteriinsä ja maksullisen tilausvaihtoehdon YouTube-tililleen, joten on mahdollista että tämä tulee olemaan hänen pääalustansa tulevaisuudessa.

Dr Disrespect on vakuutanut, ettei hän itsekään tiedä banninsa syytä. Breslau puolestaan on vihjannut olevansa syystä tietoinen, muttei suostu paljastamaan sitä ilman riitttävää oikeudellista suojaa. Voi siis hyvinkin olla, ettei mysteeri tule koskaan ratkeamaan.

Lähde: Dr Disrespect, Dotesports Kuvalähde: Dr Disrespect