SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
TNC Predator pysäyttämätön Hampurissa – 300,000$:n Dota2-turnauksen voittoon
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

TNC Predator pysäyttämätön Hampurissa – 300,000$:n Dota2-turnauksen voittoon

julkaistu: 28.10.2019 09:18

Filippiiniläistä TNC Predatoria pidettiin The International 2019:ssa mustana hevosena, mutta joukkueen matka katkesi alemman pudotuspelikaavion toisella kierroksella Team Liquidia vastaan. Nyt kova työ kuitenkin palkittiin mestaruudella ESL One Hamburg 2019:sta.

Alliancesta Team Liquidiin äskettäin siirtynyt kokoonpano ei ole saanut haluamaansa alkua yhdysvaltalaisorganisaation alla. DreamLeaugue 12:ssa aikaisin putoaminen oli jo pettymys, ja Hampurissa joukkue ei edes edennyt pudotuspeleihin.

Gambit Esports näytti vahvoja otteita jälleen kerran, eikä mestaruus Hampurissa jäänyt kuin yhden ottelun päähän.

 

TNC Predator ansaitsi suoran finaalipaikkansa 2-0 voitoilla Gambit Esportsista sekä Alliancesta. Molemmat TNC:lle ylemmässä pudotuspelikaaviossa hävinneistä joukkueista puolestaan kohtasivat toisensa semifinaaleissa, jonka Gambit voitti 2-1 tuloksella Alliancen viime hetkien virheen seurauksena.

Gambit oli ollut suurissa vaikeuksissa TNC:tä vastaan Hampurin jättiturnauksessa, eikä finaalin alku saanut venäläisjoukkueen kannalta toivottu alkua, kun filippiiniläniset ottivat avausvoiton 21:ssä minuutissa. Toisessa pelissä TNC ei näyttänyt tuttua aggressiotaan ja Gambitin saadessa liikaa tilaa, sarja lopulta tasoittui 1-1:een.

TNC palasi kolmanteen peliin itsevarmalla pelillään ottaen 2-1 sarjajohdon, mutta Gambit kampesi itsensä takaisin peliin ja tasoitti finaalisarjan dominoivalla neljännellä ottelulla. Filippiiniläisjoukkue ei tästä kuitenkaan lannistunut ja Armel Paul “Armel” Tabiosin “Alchemist” -hahmo teki Gambitista selvää jälkeä tuoden 3-2 voiton, sekä 125,000$:a TNC:lle.

Suomalaisen Joni “Buugi” Fältin, sekä suomenruotsalaisen Niclas “Niqua” Westergårdin edustama Wind and Rain selvisi alkulohkosta pudotuspeleihin asti ja sijoittui 7-8:ksi.

Lähde: Liquipedia
Kuvalähteet: ESL Dota 2 Twitter, Twitch