SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Displate ja Pelaajatcom yhteistyöhön: huikeat edut voimassa majoreiden ajan!
  • Sauli
    Rautiainen

Displate ja Pelaajatcom yhteistyöhön: huikeat edut voimassa majoreiden ajan!

julkaistu: 08.11.2022 14:00

CS:GO-majoreiden aikaan moni Pelaajatcomin Watch Partyn katsoja on voinut kiinnittää huomiota studiossa sijaitseviin uusiin ja viehkeisiin metallijulisteisiin. Kyseessä on uuden kumppanimme Displaten ainutlaatuiset teokset.

Displatet ovat hermeettisiä, metallisia julisteita, jotka kestävät aikaa ja näyttävät hyvältä. Displate tarjoaa tällä hetkellä mallin yli 1,5 miljoonaan erilaiseen tauluun. Vaihtoehtojen joukosta löytyvät yli 40 000 taiteilijan luomusten lisäksi kumppanibrändejä kuten Marvel, DC Comics, Star Wars, The Witcher ja monet muut. Löydät valikoimasta luonnollisesti myös CS:GO-aiheisia tauluja.

Yhteistyön myötä Displate tarjoaa Pelaajatcomin seuraajille uniikkeja etuja. Saat vähintään 32% alennus kaikista Displate-tuotteista koodilla “Biskela32” vain Majoreiden ajan. Käy vilkaisemassa tuotekatalogi nopeasti tästä linkistä.

» Tsekkaa Displaten tuotteet tästä

”Suomalainen pelaajayhteisö on meille erittäin tärkeä. Pelaajatcom kiehtoi meitä olemalla niin vahva toimija, ja siksi olemme iloisia mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä heidän kanssaan Rio Major 2022 -tapahtumassa”, kertoo Bartosz Maćkowiak, Displaten Esport Partnerships Manager.

“Toivon, että tämä on vasta seikkailumme alku ja edessä on muitakin tapahtumia, kun syvennämme yhteistyötämme.”

Displate-metallijulisteet ovat tähän mennessä löytäneet tiensä 1,8 miljoonaan kotiin ja toimistoon ympäri maailmaa,. Silmäkarkin lisäksi ne jättävät taakseen jotain hyvää: jokaista ostettua julistetta kohden istutetaan yksi puu. Yhdessä Displate ja sen asiakkaat ovat istuttaneet jo 16 008 180 puuta, ja määrä kasvaa joka päivä.