SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pelaajatcom järjestää poikkeuksellisen Rio Major Watch Party -tapahtuman Twitchissä!
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcom järjestää poikkeuksellisen Rio Major Watch Party -tapahtuman Twitchissä!

julkaistu: 14.10.2022 14:30

Nyt mennään! Suomen johtava esports-toimija Pelaajatcom järjestää Rio de Janeirossa pelattavien CS:GO:n maailmanmestaruuskisojen eli majoreiden aikana Watch Party -tapahtuman Twitch-kanavallaan. Edessä on täysin uudenlainen tapahtumakonsepti, jossa katsotaan maailmanluokan kynäriä ja hengaillaan yhdessä katsojien ja huipputalenttien kanssa.

CS:GO:n arvostetuin ja suurin turnaus, majorit, järjestetään tällä kertaa Brasiliassa 31.10.-13.11. Mukana tapahtumassa ovat maailman parhaimmat joukkueet kuten Faze, Liquid, NIP (Aleksi “Aleksib” Virolainen), ENCE (Eetu “sAw” Saha), Natus Vincere ja Vitality, jotka taistelevat himoitusta mestaruustittelistä ja leijonanosasta yli miljoonan dollarin palkintopotista.

Alkaen turnauksen Legends Stage -vaiheesta, joka alkaa 5. marraskuuta, katsojat voivat seurata suoraa lähetystä Pelaajatcomin studiolta, jossa seurataan ja kommentoidaan pelien tuloksia herkeämättä tuttujen kasvojen voimin. Pelien katsomisen ohella isännät ja tähtivieraat pitävät huolen että meininki on majoreitakin hermeettisempi ennennäkemättömien tempauksien ja kilpailujen voimin – joihin lähetyksen katsojatkin pääsevät osallistumaan. Tällaista kontsaa ei Suomessa ole aiemmin nähty!

Ennen turnauksen ja tapahtuman alkamista Pelaajatcomin sosiaalisessa mediassa tullaan paljastamaan yksi kerrallaan studiolle saapuvat vieraat, isännät ja talentit. Watch Partyn muitakin uusimpia päivityksiä voi seurata Pelaajatcomin Twitter ja Instagram -sivuilla.

Eli, jos huippuseura tai CS:GO kiinnostaa, saavu majoreiden alkaessa Pelaajatcomin Twitch-kanavalla ja katso niitä yhdessä meidän kanssamme. Tervetuloa mukaan!