SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-sisällöntuottaja tekee 100 000 euron case opening -striimin – Nämä laatikot mukana
  • Toimitus

CS:GO-sisällöntuottaja tekee 100 000 euron case opening -striimin – Nämä laatikot mukana

julkaistu: 05.07.2023 19:03

Counter-Strike-sisällöntuottaja OhnePixel aikoo tehdä kenties koko pelin historian kalleimman “case opening”-striimin, eli avata rahanarvoisia CS:GO-pelin laatikoita ja kapseleita live-yleisön edessä. Laatikoista saa skinejä, eli rahanarvoisia kosmeettisia lisäyksiä pyssyihin, ja kapseleista tarroja.

Show mahdollistui siten, että OhnePixel sai anonyymiltä faniltaan yli 100 000 euron arvosta CS:GO-aselaatikoita ja tarrakapseleita. Lahjoittaja vitsaili välttävänsä lahjoituksella mahdolliset bannit, koska hän on käyttänyt kolmannen osapuolen kaupankäyntisivuja.

Lue lisää: CS:GO:hon iski banniaalto – Skinejä katosi yli 2 miljoonan dollarin edestä

Striimi lähtee päälle perjantaina 21:00 Suomen aikaa OhnePixelin Twitch-kanavalla. Tiettävästi aiempi rahallisesti arvokkain unboxaus oli ruotsalaisen Ludvig “Anomaly” Lagerstedtin yli kymppitonnin arvoinen striimi vuodelta 2021.

Striimissa tullaan avaamaan muun muassa useampi kappale arvokkaita CSGO Weapon Case ja Bravo -aselaatikoita. Mukana on myös 40 Cobblestone-matkamuistoa, joista voi avata Dragon Loren, pelin ehkä ikonisimman ja arvokkaimpiin kuuluvan skinin. Kirsikkana kakun päällä on kaksi Katowice 2014 -tarrakapselia, joista on mahdollista avata tarroja, joiden arvo ylittää 70 000 dollarin rajan.

Lähde: Wingg