SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-majoreiden karsinnoissa liuta ongelmia – turnausjärjestäjä vaihtaa palvelinta
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-majoreiden karsinnoissa liuta ongelmia – turnausjärjestäjä vaihtaa palvelinta

julkaistu: 18.08.2022 21:12

Parhaillaan käynnissä olevat CS:GO:n avoimet karsintaturnaukset varsinaisiin major-karsintaturnauksiin ovat olleet ihmisten huulilla lähinnä teknisten ongelmien vuoksi.

Euroopan ensimmäisessä avoimessa karsintaturnauksessa ESL kaatui ja pelaajat joutuivat odottamaan otteluiden alkamista pitkään. Kun pelaamaan vihdoin päästiin, ei otteluita päässyt seuraamaan GOTV:n kautta.

Tästä syystä näytimme Twitch-kanavallamme esimerkiksi ENCEn vuoden 2019 major-välierän Navia vastaan avoimen turnauksen tilalla.

Ensimmäiset avoimet karsintaturnaukset on nyt pelattu. Varsinaisiin karsintaturnauksiin ovat edenneet Complexity, Gaimin Gladiators, paiN, MIBR, 00NATION, Sprout, Falcons, MOUZ, Aurora ja OG.

Suomalaisjoukkueet ja -pelaajat saavat uuden tilaisuuden 20.–22. elokuuta, kun Euroopan toinen avoin karsintaturnaus pelataan. Major-karsintaturnaukseen paikkaa hakevat HAVU, Conquer, KOVA ja JANO. Lisäksi Miikka “suNny” Kemppi hakee TITANS-joukkueensa kanssa paikkaa majoreille.

Lue lisää: Brasilian majoreiden avoimet karsinnat alkavat pian – valmentajasääntö ihmetyttää

Lue lisää: Tässä paidassa Miikka “suNny” Kemppi jatkaa uraansa

Etelä-Amerikassa vaihdetaan jo FACEITiin.

Etelä-Amerikan ensimmäinen avoin karsintaturnaus oli sekin täynnä teknisiä ongelmia. GOTV-ongelmien ja erinäisten viivästysten takia turnauksen ensimmäisenä päivänä pelattiin vain kolme kierrosta, kun tavoitteena oli pelata viisi.

ESL:n mukaan ongelmia syntyi, kun CS:GO julkaisi massiivisen 10-vuotisjuhlapäivityksenä turnauksen ollessa käynnissä. FACEIT otetaan Etelä-Amerikan avoimissa karsinnoissa käyttöön toisessa (alkaa 20. elokuuta) ja kolmannessa (alkaa 25. elokuuta) karsintaturnauksessa.

Lue lisää: CS:GO:hon 10-vuotissynttäripatchi – julmetusti tarroja ja legendaarisen kartan paluu

Lähteet: HLTV, IEM | Kuva: IEM