SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO:hon 10-vuotissynttäripatchi – julmetusti tarroja ja legendaarisen kartan paluu
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO:hon 10-vuotissynttäripatchi – julmetusti tarroja ja legendaarisen kartan paluu

julkaistu: 17.08.2022 17:08

CS:GO viettää tänä vuonna todellista juhlavuotta, kun maailman lippulaivaräiskintäpeli täyttää pyöreät 10 vuotta. Nyt Valve on julkaissut synttäripäivityksen, josta löytyy vaikka ja mitä.

Viime viikkoina tarrasuunnittelijat ovat luoneet toinen toistaan upeampia luonnoksia synttäritarrakapselia varten. Lopputuloksena on kapseli, jossa on 60 uutta ja uniikkia tarradesignia.

Uutisoimme aiemmin elokuussa, että legendaarinen kartta, Tuscan, on vihdoin lisätty Workshopiin pelaajien ladattavaksi. Harvat ja valitut ammattilaiset olivat päässeet testaamaan ja auttamaan kartan kehityksessä. Päivityksen myötä CS1.6:n yksi legendaarisimmista kartoista on nyt kaikkien pelattavissa, pelin kaikissa pelimuodoissa.

Lue lisää: CS1.6:n suosikkikartta on saapunut CS:GO:hon

Lisäksi Anubis ja Breach on siirretty kilpailullisten karttojen joukkoon. Primetime ja Blagai puolestaan löytyvät nykyään Wingman-pelitilasta.

Aktiiviset pelaajat voivat saada yksinomaisen synttärikolikon pelaamalla peliä 16.–23. elokuuta. Primestatuksen omaavat pelaajat voivat nostaa tasoaan ja saada kolikon pelidroppina.

Tarkemmat päivitystiedot voit lukea CS:GO:n alla olevasta Twiitistä.

Lähde: Dexerto, CSGO | Kuva: Valve