SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS-tähti jätti joukkueensa – Pelaa nyt SuNnyn kanssa
  • Saara
    R

CS-tähti jätti joukkueensa – Pelaa nyt SuNnyn kanssa

julkaistu: 24.01.2022 16:52

CS:GO-pelaaja Tomáš “oskar” Šťastný ei enää tänä vuonna jatka Sinnersissä, jossa hän teki ansiokkaan 13 kuukauden rupeaman. 30-vuotias AWP-maestro saapui tsekkiläisjoukkue Sinnersien riveihin vuoden 2020 lopulla.

Joukkue kirjoitti hyvästejä Instagramissa:

“Hieman yli vuoden jälkeen sanomme heipat itse mestarille, Oskarille. Matka on ollut uskomaton, ja olemme tosi iloisia, että olit osa sitä. Toivomme sinulle pelkkää hyvää seuraaviin koitoksiisi! Kerran SINNER aina SINNER. Kiitos kaikesta, Oskar.”

Šťastný muistetaan erityisesti ajastaan Mousesportsissa vuosina 2016–2019. Joukkueen huippuvuotena 2018 hän pelasi yhdessä muun muassa Miikka “SuNny” Kempin kanssa. Kokoonpano voitti tuolloin useita turnauksia kuten ESL One New Yorkin. Stastny valittiin vuoden 2018 maailman 14. parhaaksi pelaajaksi ja Kemppi 16. parhaaksi.

Oskarin seuraava joukkue ei ole tiedossa, mutta mielenkiintoiseksi hänen tulevaisuudestaan tekee se, että hänet on nähty Faceit-palvelussa pelaamassa SuNnyn ja tämän GORILLAZ-joukkueen kanssa Sinnersistä lähdön jälkeen.

GORILLAZ on alunperin Kempin, Jere “sergej” Salon sekä Robin “flusha” Rönnquistin viime vuonna perustama joukkue. Epäonnistuneiden turnausten vuoksi kokoonpanon ydintrio on kuitenkin hajonnut viime vuoden lopun ja tämän vuoden alun aikana flushan penkitettyä itsensä ja väitetysti sergejn jätettyä joukkueen. Täten Kemppi on ainoa varsinainen jäsen joukkueessa valmentaja Sergey “lmbt” Bezhanov lisäksi. Tämän lisäksi joukkueessa on stand-in pelaajana Anton “supra” Tšernobai. Joukkueen taustalla olevaa organisaatiota ei vieläkään tiedetä.

Huhujen mukaan kokoonpanoa oltaisiin rakentamassa uudelleen Kempin ympärille. Oskar on nähty pelaamassa SuNnyn Faceit-tilin mukaan useamman kerran tammikuun aikana GORILLAZin jäljellä olevan kokoonpanon kanssa. Tsekkiläinen ja Kemppi saattavat olla suunnittelemassa paluuta samaan joukkueeseen.

Oskarin roolin Sinnersissä ottaa jatkossa 20-vuotias David “forsyy” Bílý. Nuori AWP-lupaus pelasi aiemmin Enterprisessä.

Lähde: Pley.gg
Kansikuva: V4 Future Sports Festival

Tuoreimmat uutiset: