SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-legenda otti uudelleen kantaa penkitykseensä
  • Juuso
    Syngelmä

CS-legenda otti uudelleen kantaa penkitykseensä

julkaistu: 26.03.2022 16:09

MOUZ päätti penkittää ranskalaisveteraanin huonosti menneen ESL Proliigan 15. kauden A-lohkon jälkeen. Joukkue nosti aktiiviseen kokoonpanoon MOUZ NXT -akatemiajoukkueen Jon “JDC” de Castron.

Lue lisää: CS-legenda sivuun uudesta joukkueestaan – yhteisö ihmeissään

Joukkueen päävalmentaja, Dennis “sycrone” Nielsen, ei varsinaisesti ole kertonut syytä NBK:n penkittämiselle, mutta puhui penkittämisen jälkeen JDC:n hyvästä ja positiivisesta asenteesta. NBK on ottanut vahvasti kantaa entisen päävalmentajansa sanoihin Twitter-tilillään.

“Pelatessani MOUZissa toin joukkueeseen ainoastaan hyvää asennetta, positiivisuutta ja hyvää kommunikointia päivittäin niin harjoituksissa kuin virallisissa otteluissa. Olen tehnyt urallani virheitä enkä ole ollut aina paras mahdollinen joukkuetoveri, tunnustan sen”, NBK kertoo.

“Olen saanut penkittämiseni jälkeen vain positiivista palautetta niin MOUZin pelaajilta kuin henkilökunnalta.”, NBK jatkaa.

MOUZin pelinsisäinen johtaja, Christopher “dexter” Nong kirjoittaa NBK:lle Twitterissä, miten tällä on ollut positiivinen vaikutus hänen ja puolisonsa elämään. NBK on sanonut entiselle kapteenilleen, että tämä on aina tervetullut vierailulle hänen luokseen.

Lähteet: NBK, dextersjourney | Kuva: NBK