SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-legenda sivuun uudesta joukkueestaan – yhteisö ihmeissään
  • Juuso
    Syngelmä

CS-legenda sivuun uudesta joukkueestaan – yhteisö ihmeissään

julkaistu: 19.03.2022 09:00

Tammikuussa MOUZin CS:GO-kokoonpanoon liittynyt ranskalaisveteraani Nathan “NBK-“ Schmitt penkitettiin perjantaina. Veteraanin tilalle nousee MOUZ NXT -akatemiajoukkueen Jon “JDC” de Castro. Päätös tuli pian sen jälkeen, kun organisaatio jäi parhaillaan käynnissä olevalla ESL Proliigan 15. kaudella sijoille 13–16.

“Pettymykseen päättyneen EPL:n jälkeen keskitymme nyt major-karsintaturnaukseen. Päätimme, että JDC:n asenne, positiivisuus ja kommunikointitaidot tulevat olemaan elintärkeä osa joukkuetta tulevaisuudessa. Tiedämme tämän olevan rankkaa Nathanille [NBK-], mutta uskomme vahvasti, että JDC:n nostamisella ykkösjoukkueeseen on positiivinen vaikutus joukkueeseen.”, kommentoi MOUZin päävalmentaja Dennis “sycrone” Nielsen.

NBK- ja yhteisö ihmeissään

Veteraanipelaaja ihmetteli penkittämistään Twitterissä varsin suorasanaisesti. Penkityksen myötä NBK- voi jättää hyvästit toukokuussa pelattaville Antwerpenin majoreille.

“Minulle ilmoitettiin 20 tuntia sitten, että minut on siirretty penkille. En ole koskaan ollut näin hämmentynyt näin epäreilun ja kiireisen päätöksen takia. Aion rentoutua seuraavat päivät rauhoittuakseni ja sitten aion striimata henkilökohtaista harjoittelua.”, NBK- kirjoittaa.

Veteraanipelaaja ei kanna kaunaa entisille joukkuetovereilleen, vaan lähettää tsempit Christopher “dexter” Nongille, David “frozen” Čerňanskýlle, Aurimas “Bymas” Pipirasille, Ádám “torzsi” Torzsásille ja hänet korvaavalle JDC:lle.

Lähde: NBK, HLTV | Kuva: NBK