SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Yks pelaaja on vankilassa” – Sunnyn CS:GO-joukkuetoveri joutui putkaan!
  • Toimitus

“Yks pelaaja on vankilassa” – Sunnyn CS:GO-joukkuetoveri joutui putkaan!

julkaistu: 30.09.2021 18:30

Suomalainen CS:GO-tähti Miikka “SuNny” Kemppi kertoi eilen HAVU-pelaaja Lasse “Zoree” Urosen striimissä yllättävästä tapahtumasta, joka on sattunut Kempin ja Jere “Sergej” Salon GORILLAZ-kokoonpanon jäsenelle.

Ensimmäisenä striimistä kertoi Twitterissä tili nimeltä @nuoriiikka. Voit katsoa klipin tästä.

 

Kemppi valittelee striimissä, että joukkueen yksi jäsen, nuori virolainen, on joutunut putkaan 48 tunniksi, koska on ajanut prätkää ilman korttia. Kempin mukaan ajamista on ilmeisesti tapahtunut jo yli vuoden ajan ja vasta nyt pelaaja jäi kiinni.

Kemppi ei sano klipissä suoraan kenestä pelaajasta on kyse. GORILLAZin kokoonpanossa pelaa kaksi virolaista tällä hetkellä: Anton “supra” Tšernobai ja Kevin “HS” Tarn. Sunny viittasi striimissä nuoreen virolaiseen, mitä molemmat pelaajista kiistatta ovat. Kuitenkin myöhemmin GORILLAZIn kokoonpano harjoitteli ilman HS:ää, joten todennäköisesti hän oli kyseessä ja todentotta putkassa.

Lue lisää: SunNyn ja Sergej:n CS:GO-joukkueen pelaajarumba jatkuu — jälleen uusi jäsen

GORILLAZ pelaa tällä hetkellä Elisa Invitational Fall 2021 -turnauksessa. Alkupeleissä joukkueen tulos on tällä hetkellä kaksi voittoa ja yksi häviö. GORILLAZ-joukkue lanseerattiin viime keväänä.

Lue lisää: MIIKKA “SUNNY” KEMPPI JA JERE “SERGEJ” SALO PERUSTIVAT UUDEN JOUKKUEEN – MUKANA RUOTSALAISLEGENDA

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: