SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Virtuaalipuukon varastanutta uhataan 8 vuoden tuomiolla
  • Aleksi
    Majander

Virtuaalipuukon varastanutta uhataan 8 vuoden tuomiolla

julkaistu: 03.01.2022 13:00

Advertisement

(Julkaisemme uudelleen viime vuoden suosituimpia artikkeleita. Tämä teksti on julkaistu alunperin 3.2.2021)

Tsékkiläinen televisiokanava uutisoi Counter-Strike-pelaajasta, jota uhkaa kahdeksan vuoden vankeustuomio virtuaalipuukon varkaudesta.

Tuntemattomana pysytellyt pelaaja lupasi ostaa noin 1400 dollarin arvoisen puukon ja maksoi etukäteen 190$ ennakkomaksun kauppoja siivittääkseen. Kaupan toinen osapuoli luopui tässä vaiheessa puukostaan ja jäi odottamaan loppusummaa.

Kun rahoja ei kuulunut otti myyjä yhteyttä paikalliseen poliisiin. Summan suuruuden takia poliisi tutkii tapausta petoksena ja mikäli varas todetaan syylliseksi, uhkaa tätä jopa kahdeksan vuoden vankeustuomio

Rankan tuomion osasyynä on Tsékkien koronaan liittyvä poikkeustila, jonka myötä kaikkien rikosten rangaistuksia on kovennettu huomattavasti. Pahimmillaan maassa on yritetty jakaa kahdeksan vuoden tuomioita muutaman euron pizzan varastamisesta.

CS:GOn virtuaalimarkkinat ovat valtava bisnes, jossa liikkuu paljon rahaa. Kyseinen 1400 dollarin arvoinen pelin sisäinen tavara on hintava, mutta ei liiku lähellekään kalliimpien tavaroiden arvoa. Uutisoimme tammikuussa CS:GO-tavarasta, joka myytiin ennätysmäisesti 150 000 dollarilla.