SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO historian kallein skini myytiin 150 000 dollarilla
  • Aleksi
    Majander

CS:GO historian kallein skini myytiin 150 000 dollarilla

julkaistu: 19.01.2021 13:20

Counter Strike: Global Offensiven virtuaalimarkkinat rikkoivat jälleen ennätyksiä, kun historian kallein skini myytiin hulppealla 150 000 dollarin kauppahinnalla.

Valve on tunnettu paitsi huippusuosituista kilpapeleistään, myös jättimäisistä virtuaalimarkkinoista näiden pelien ympärillä. Sekä Dota 2:n, että Counter-Striken ympärillä pyörii satoja miljoonia dollareita pelaajien ostaessa ja myydessä pelinsisäisiä esineitä keskenään.

Vaikka esineet usein pyörivät kymmenien tai satojen eurojen hinnoissa, on harvinaisimpien esineiden hintalapuissa huomattavasti useampia nollia. Myyntihintojen ennätys rikottiin viime perjantaina, kun tunnettu kauppias ROFL myi AK-47 Case Hardened kiväärin 150 000 dollarilla.

Kivääri oli osa kaikkien aikojen ensimmäisiä peliin lisättyjä lootboxeja, ja siitä löytyi lisäksi StatTrak ja neljä kappaletta Titanin Katowice 2014 tarroja.

Aikaisempi ennätyssumma nähtiin viime vuoden kesällä kun kiinalainen ostaja käytti 100 000 dollaria M4A4 Howl kiväärin ostoon. Silloisen uutisoinnin mukaan ostaja suunnitteli myyvänsä skinin eteenpäin, mikä antaa ymmärtää, että ostajille esineet ovat sijoituksia.

Lähde: Talkesports
Artikkelikuva: ROFL Twitter