SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uusi ENCE kaatoi huippujoukkueen ESL-liigassa – joukkueen tähtipelaajalta upea taidonnäyte
  • Sauli
    Rautiainen

Uusi ENCE kaatoi huippujoukkueen ESL-liigassa – joukkueen tähtipelaajalta upea taidonnäyte

julkaistu: 14.03.2021 10:00

CS:GO-joukkue ENCE taisteli tiensä voittoon heti ensimmäisessä pelissään ESL Pro League -turnauksessa, kun suomalaisorganisaatio kaatoi eurooppalaisen Mousesportsin B-ryhmän ykköskierroksella.

Ensimmäinen kartta oli ENCEn klassinen valinta Train. Tasainen ensimmäinen puolisko päättyi 8-7 suomalaisorganisaatiolle. Toisella puoliajalla Mousesports putosi kyydistä ja etenkin Lotan “Spinx” Giladin ja Pawel “dycha” Dycha vahvistamana ENCE kääri ensimmäisen karttavoittonsa lukemin 16-12.

Seuraavaksi oli vuorossa Mousesportsin valinta Vertigo. ENCE ei vanhalla miehistöllään pelannut kyseistä karttaa koskaan ja lukemien puolesta uudella joukkueella on sen osalta vielä harjoiteltavaa. Monsterimainen suoritus virolaiselta Robin “ropz” Koolilta oli Aleksi “allu” Jallille ja kumppaneille liikaa ja Mousesports vei kartan 16-5.

Ratkaiseva kartta oli Inferno. Huolimatta Mousesportsin vahvemmasta tilastopuolesta, voitti ENCE ratkaisevat kierrokset. Ensimmäinen puoliaika päättyi 6-9 Mousesportsille. ENCE kuitenkin nousi toisella puoliajalla rinnalle ja ohitse ja ratkaisi karttavoiton 16-14 ja täten koko sarjan 2-1. Tyylinäytettä ratkaisevista peliliikkeistä antoi Dycha pistoolikierroksella:

Eilinen otteluvoitto HAVUa ja tämänpäiväinen Mousesportsia vastaan tuo ENCEn uudelle kokoonpanolle varmasti itseluottamusta seuraaviin peleihin. Joukkue on nyt voittanut kansainvälistymisensä jälkeen virallisista peleistään kuusi seitsemästä.

ENCEn taival ESL-huippuliigassa jatkuu heti tänään kello 13:00 Ninjas in Pyjamasia vastaan.

Kuva: ENCE