SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Törkeän hyvä!” – CS:GO-miljoonaliigan esittelyvideo oli jättimenestys
  • PJ

“Törkeän hyvä!” – CS:GO-miljoonaliigan esittelyvideo oli jättimenestys

julkaistu: 14.03.2020 16:32

Eilen illalla alkoi Counter-Strike: Global Offensive -pelin Flashpoint-liiga, jossa jaossa on peräti miljoona dollaria. Liiga koostuu kahdestatoista joukkueesta, joista yksi on täyssuomalainen HAVU Gaming.

HAVU pelasi eilen illalla liigan avausottelunsa, jossa se kohtasi tanskalaisen MAD Lionsin. HAVU voitti ottelun luvuin 2-1 ja eteni näin lohkonsa ylemmän bracketin finaaliin. Täällä se kohtaa Otto “ottoNd” Sihvon edustaman C0ntactin, joka päihitti omassa aloitusottelussaan tanskalaisen Copenhagen Flamesin 2-0. HAVU vs C0ntact- ottelu pelataan tiistaina klo 22:00 alkaen.

Liigan alkamisen kunniaksi järjestäjät päättivät laittaa kokoon lyhyen esittelyvideon, josta katsojat pääsevät näkemään kaikki liigajoukkueet sekä näiden pelaajat. Esittelyvideo alla (jos video ei näy, voit katsoa sen täältä):

 

Videon alussa nostetaan esille joitain liigan tähtipelaajia ennen kuin jokaisen joukkueen kokoonpano vilahtaa ruudulla. Videon tekemiseen ja sen pieniin yksityiskohtiin on selvästi nähty vaivaa.

Yhtenä esimerkkinä nostettakoon kohtaus, jossa taustalla soivassa kappaleessa lausutaan sanat “This is what they call greatness” samalla, kun legendaariset CS-veteraanit Patrik “f0rest” Lindberg ja Christopher “GeT_RiGhT” Alesund paljastuvat maskien takaa.

Video nousi kovaan suosioon CS:GOn omalla reddit-kanavalla. Käyttäjät ylistivät videota “parhaaksi CS:GO-esittelyvideoksi koskaan” ja kehuivat videon yksityiskohtia ja kokonaisuutta maasta taivaisiin. Liigan tuotantovastaava kävi myös kommentoimassa videota:

“Hei kaikki. Kiva kuulla, että piditte liigan avausvideosta. Tiedostamme ensimmäiseen lähetykseen liittyvät ongelmat, mutta hienoa silti huomata, että nautitte tuottamastamme sisällöstä. Pyrimme korjaamaan kaikki esillenousevat ongelmat ja tekemään tästä viihdyttävää CS:GO:ta. Hyvää sisältöä on vielä julkaisematta, tämä oli vasta esimakua.”

HAVU voitti liigan avausottelunsa MAD Lionsia vastaan 2-1.

 

Vaikka Flashpoint sai monet epäilemään liigan tuotannon tasoa ennen sen alkamista (esimerkiksi hyvin myöhäisten joukkueiden julkistamisten vuoksi), kyseisellä videolla liigan järjestäjät voittivat monet jälleen puolellensa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä muuta liiga tulee vielä katsojilleen mielenkiintoisten otteluiden lisäksi tarjoamaan.

Lähde ja kuva: Flashpointcs