SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU:lta iso avausvoitto – MAD Lions pelkkä vastaantulija 3. kartassa
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU:lta iso avausvoitto – MAD Lions pelkkä vastaantulija 3. kartassa

julkaistu: 14.03.2020 09:42

HAVU Gaming aloitti taipaleensa miljoonan dollarin FLASHPOINT-liigassa eilisiltana ja vastaan asettui HLTV-rankingin sijalla #12 majaileva MAD Lions.

Ottelun ennakkoasetelmat olivat erittäin mielenkiintoiset. Vaikka MAD Lions on tulivoimaa huokuva joukkue ja HLTV rankingissa HAVUa 18 sijaa ylempänä, on joukkue mielenkiintoisessa tilanteessa.

MAD Lions päätti äskettäin vaihtaa veteraanijohtajansa, Nicolai “HUNDEN” Petersenin Copenhagen Flamesin entiseen pelinsisäiseen johtajaan, Asger “AcilioN” Larseniin. AcilioN kuuluu joukkoon pelinsisäisiä johtajia, joilla on myös kyky ottaa paljon tappoja johtamisen lisäksi.

Olli “sLowi” Pitkänen oli yksi HAVUn tähtipelaajia MAD Lionsin kaatuessa suomalaisjoukkueen käsittelyssä.

 

MAD Lions ei kuitenkaan ehtinyt harjoitella nykyisellä kokoonpanollaan kauaa ennen Flashpointia, kun taas HAVU ei ole pelaajavaihtoja tehnyt sitten viime syyskuun. HAVU:lla oli siis oiva sauma ottaa iso päänahka avausottelussa altavastaaja-asemesta huolimatta.

Kartoiksi valikoituivat Nuke, Mirage, sekä Train. MAD Lions sai unelma-alun HAVUn valitsemaan Nukeen viemällä CT-puolen 11-4 johdossa. HAVUn onnistui kuitenkin kammeta itsensä takaisin peliin ja voittaa kartta 16-13 lukemin.

Seuraavaksi vuorossa oli MAD Lionsin valitsema Mirage, jonka tanskalaisjoukkue voitti niukasti 16-12 lukemin.  Kolmannessa kartassa, Trainissa HAVU oli jälleen “kotikentällään” ja erittäin vakuuttavan 9-6 terroristipuolen jälkeen suomalaisjoukkue voitti kartan 16-10, ja ottelun 2-1 lukemin.

HAVUn seuraava ottelu on Otto “ottoNd” Sihvon tähdittämää c0ntact:ia vastaan. Ottelu pelataan tiistaina kello 22 ja on seurattavissa englanniksi selostettuna FLASHPOINTin Twitch-kanavalta.

Artikkelikuva: FLASHPOINT