SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Team Liquidin CS:GO-joukkue uudistuu täysin – Grand Slam-voittaja palaamassa joukkueeseen
  • Onni
    Koponen

Team Liquidin CS:GO-joukkue uudistuu täysin – Grand Slam-voittaja palaamassa joukkueeseen

julkaistu: 25.11.2021 09:00

Yhdysvaltalaisen Team Liquidin CS:GO-kokoonpano tullaan rakentamaan kokonaan uudestaan seuraikoni Jonathan “EliGE” Jablonowskin ympärille. 24-vuotias Jablonowski on pelannut joukkueessa viimeiset kuusi ja puoli vuotta, eli melkein koko ammattilaisuransa ajan.

Kukaan kokoonpanon muusta neljästä pelaajasta ei todennäköisesti ole jäämässä Liquidiin.

Sen sijaan joukkueen entinen AWP-pelaaja, kapteeni ja Intel Grand Slam-voittaja Nick “Nitr0” Cannella on 1pv.fr sivuston mukaan tekemässä paluun Liquidiin. Cannella poistui joukkueesta vuoden 2020 kesällä, kun hän siirtyi 100 Thievesin VALORANT-joukkueeseen.

Uutissivusto Globon mukaan Liquid olisi erityisen kiinnostunut FURIAssa pelaavasta Vinicius “VINI” Figueiredosta. Brassipelaaja jättäisi FURIAn neljän vuoden pituisen ajanjakson jälkeen, jonka aikana hän voitti muutamia turnauksia ja eteni PGL Major 2021:n puolivälieriin.

Myös ranskalaislegenda Richard “shox” Papillonin liittymisestä amerikkalaisorganisaatioon on liikkunut vahvoja huhuja. Tällä hetkellä Vitalityn riveissä pelaavan Papillonin sopimus päättyy loppuvuodesta.

HLTV.org kertoo joukkueen etsivän viidenneksi pelaajaksi AWP-pelaajaa, joten joukkueeseen mahdollisesti liittyvä Cannella ei ole palaamassa takaisin vanhaan rooliinsa.

Jos huhut pitävät paikkansa, Liquidin nelikko vuodelle 2022 tulee näyttämään tältä.

  • Jonathan “EliGE” Jablonowski
  • Richard “shox” Papillon
  • Vinicius “VINI” Figueiredo
  • Nick “Nitr0” Cannella

Lähteet: 1pv.fr, HLTV.org, Globo

Kuvalähde: Team Liquid

Tuoreimmat uutiset: