SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ranskan CSGO-legenda siirtymässä Pohjois-Amerikkaan
 • Juuso
  Syngelmä

Ranskan CSGO-legenda siirtymässä Pohjois-Amerikkaan

julkaistu: 17.11.2021 09:00

AFKGamingin raportin mukaan Richard “shox” Papillon on siirtymässä Team Liquidin kokoonpanoon. Shox edusti viimeisimpänä joukkueenaan ranskalaista Team Vitalitya. Shox korvaisi joukkueessa joko Jake “Stewie2K” Yipin tai Gabriel “FalleN” Toledon, jotka ovat huhujen mukaan jättämässä Liquidin.

Huhujen mukaan Stewie2K ja FalleN ovat jättämässä Team Liquidin tämän vuoden lopulla. Kuvassa vasemmalta oikealle: EliGE, Stewie2K, FalleN, Grim ja NAF.

 

Raportti tulee vain viikko sen jälkeen, kun AFKGaming kertoi Vitalityn aikeista siirtyä kansainväliseksi joukkueeksi. Shoxin lisäksi joukkueesta olisi saamassa kenkää Jayson “Kyojin” Nguyen Van ja joukkueen päävalmentaja Rémy “XTQZZZ” Quoniam. Tilalle tulisivat Astralis-legendat Peter “dupreeh” Rasmussen, Emil “Magisk” Reif ja joukkueen päävalmentaja Danny “zonic” Sørensen.

Shox voitti majorit LDLC:n paidassa vuoden 2014 DreamHack Winter -turnauksessa. Kuvassa vasemmalta oikealle: NBK-, kioShiMa, Happy, SmithZz ja shox. (Kuva: LDLC)

Paluumuuttaja Liquidiin?

Eri huhujen mukaan, nykyään Valorantia pelaava ja aikaisemmin Liquidin kapteenina toiminut Nicholas “nitr0” Cannella olisi palaamassa Counter-Striken pariin. Liquid on huhujen mukaan hänen loogisin joukkueensa.

Huhujen mukaan Liquidin entinen kapteeni, nitr0, olisi palamassa Counter-Striken pariin. (Kuva: Team Liquid)

Mikäli huhut pitävät paikkansa, Team Liquidin CSGO-kokoonpano vuodelle 2022 olisi seuraava:

  • Jonathan “EliGE” Jablonowski
  • Keith “NAF” Markovic
  • Michael “Grim” Wince
  • Richard “shox” Papillon
  • Nicholas “nitr0” Cannella.

Lähde: AFKGaming

Kuvat: Liquid, LDLC

Kansikuva: shoxCSGO

Tuoreimmat uutiset: