SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-pelaajien miljoonasopimukset julki – Cloud9 sai kaksi uutta jäsentä
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

CS:GO-pelaajien miljoonasopimukset julki – Cloud9 sai kaksi uutta jäsentä

julkaistu: 20.09.2020 09:30

Maailmanlaajuisesti tunnettu e-urheiluorganisaatio, yhdysvaltalainen Cloud9 ilmoitti kuun alussa uusivansa kokonaan CS:GO-joukkueensa. Uuden kokoonpanon jäsenien julkistusta on odotettu pitkään ja eilen kaksi uutta nimeä tuotiin julkisuuteen.

Cloud9:n uuden CS:GO-kokoonpanon ensimmäinen jäsen julkistettiin reilu viikko sitten, kun organisaatio kertoi värvänneensä brittiläisen Alex “ALEX” McMeekin CS:GO-joukkueensa kapteeniksi. Cloud9:n CS:GO-puolen johto sai myös uutta väriä, kun Henry “HenryG” Greerin liittyi organisaation manageriksi ja Aleksandar “kassad” Trifunović CS:GO-joukkueen valmentajaksi.

Eilen Cloud9 julkisti McMeekin lisäksi kaksi uutta jäsentä, jotka liittyivät Cloud9:n CS:GO-joukkueeseen: Özgür “⁠woxic⁠” Eker sekä William “⁠mezii⁠” Merriman.

Cloud9:n CS:GO-managerina nykyisin toimiva Greer lupasi aiemmin tuoda julkisuuteen jokaisen organisaation uuden CS-pelaajan sopimusten yksityiskohtia. Näihin kuuluvat muun muassa palkka, rooli sekä sopimuksen pituus. Kahden uuden pelaajan kohdalla ei tehty poikkeuksia.

Joukkueen uusi jäsen Merriman on CS:GO-yhteisössä tuntemattomampi hahmo. 21-vuotias brittiläinen on edustanut aiemmin urallaan muun muassa GamerLegion-organisaatiota. Nyt nuori pelaaja pääsee kokeilemaan ensimmäistä kertaa siipiään ison organisaation alla. Hänen 3-vuotisen sopimuksen palkaksi ilmoitettiin 426 000$.

Toinen uusi jäsen, Eker (Woxic) puolestaan on tunnettu CS:GO-tähti, joka on edustanut aiemmin urallaan esimerkiksi Hellraisersia sekä mousesportsia, josta tämä penkitettiin viime kuussa. AWP-roolin pelaaja nimettiin viime vuonna maailman 12. parhaaksi pelaajaksi (HLTV) ja hänen Cloud9-sopimuksen arvoksi ilmoitettiin nyt yli 1.36 milj. yhdysvaltain dollaria.

Ekerin sopimuksen arvo on suuri, mutta ei silti yllä samaan kuin McMeekin sopimus. Cloud9:n uuden kapteenin sopimuksen arvoksi ilmoitettiin aiemmin peräti 1.65 milj. yhdysvaltain dollaria.

Kaksi, tai mahdollisesti kolme, joukkueen pelaajaa on vielä julkistamatta. Cloud9:n uusi CS:GO-joukkue näyttää tällä hetkellä tältä:

Alex “ALEX” McMeekin
William “mezii” Merriman
Özgür “⁠woxic⁠” Eker
Aleksandar “⁠kassad⁠” Trifunović (valmentaja)

Uusimmat esports-uutiset: