SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suosittu CS:GO-selostaja jättää juontouransa – Siirtyy kasaamaan Cloud9:lle uutta joukkuetta
  • Sauli
    Rautiainen

Suosittu CS:GO-selostaja jättää juontouransa – Siirtyy kasaamaan Cloud9:lle uutta joukkuetta

julkaistu: 09.09.2020 10:39

Viime viikonloppuna CS-yhteisö sai kaksi isoa uutista. Ensin amerikkalainen Cloud9 organisaatio ilmoitti rakentavansa kokonaan uuden CS:GO joukkueen vanhan tilalle. Perusteluna ollen menestyksen vähäisyys. Toinen suuri uutinen oli yhden tunnetuimman CS-selostajan Henry “HenryG” Greerin ilmoitus jäädä eläkkeelle mikin ääreltä. Tällä viikolla paljastui, että ilmoitukset liittyivät toisiinsa.

Viime perjantaina HenryG kertoi DBLTAPin haastattelussa lopettavansa selostajanhommat, jotka olivat alkaneet olla epämotivoivia ja toistuvia. Työtaakka oli alkanut myös painaa, eikä nettiin siirtyneet turnaukset innostaneet samalla tavoin kuin areenat. Hän kuitenkin osoitti kiitollisuutta yhteisölle ja paljasti ilmoittavansa jotain suurta tällä viikolla.

Ja se ilmoitus tuli. Cloud9 kertoo, että HenryG:stä tulee joukkueen uusi general manager. Käytännössä entisellä selostajalla on täysi valta rakentaa uusi kokoonpano organisaatiolle. Lisäksi Cloud9 on värvännyt mm. australialaista 100Thieves joukkuetta luotsanneen Aleksandar “kassad” Trifunovicin uuden joukkueen valmentajaksi. Kaksikko tulee rakentamaan miehistön yhdessä, mainiten tavoitteekseen ainoastaan kovimman kärjen ja mestaruudet.

Molemmilla herroilla on valtavasti kokemusta ja työn jälki tulee varmasti olemaan kiinnostava. Cloud9 vanhan joukkueen tulevaisuus on vielä mysteeri.

HenryG muistetaan erityisesti aisaparinsa Matthew “Sadokist” Trivettin kanssa selostetuista turnauksista. Juontajakaksikko oli aikoinaan valtavan suosittuja. Nyt molemmat ovat tiputtaneet mikin ja siirtyneet toisiin tehtäviin.

Kuva: HenryG Lähde: DBLTAP