SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tässä on SJ:n uusi CS:GO-kokoonpano – Debytoi huomenna Elisa Nordic Championshipissa
  • Niko
    Nikkilä

Tässä on SJ:n uusi CS:GO-kokoonpano – Debytoi huomenna Elisa Nordic Championshipissa

julkaistu: 14.01.2021 12:00

Suomen menestyneimpiin CS:GO-joukkueisiin kuuluva SJ on käynyt viime aikoina lävitse perinpohjaisen mullistuksen. Sen viidestä pelaajasta neljä jätti joukkueen taaksensa, ja vanhasta kokoonpanosta jäi jäljelle vain in-game-leader Tony “arvid” Niemelä. Tällä viikolla kuitenkin paljastettiin uudet pelaajat, joiden turvin joukkue jatkaa taistoaan.

Kokoonpanoon liittyneet pelaajat ovat:

  • Verneri “BONA” Junkala
  • Joel “jelo” Lentonen
  • Aleksi “zks” Nissinen
  • Leevi “AKE” Kovalainen

Tulokkailla on kaikilla takanaan vankka CS:GO-tausta. Junkala pelasi vastikään SAWO Esportsin riveissä, jota ennen hän oli osa Helsinki REDSin Rainmaker Open -turnauksen hopeajoukkuetta. Lentonen on pelannut aiemmin Conquer Gamingin ja Veto Esportsin kokoonpanossa. Nissinen taasen kuului aiemmin Skitliten kokoonpanoon, Kovalainen Cosa Nostraan, jonka lisäksi molemmat edustivat Suomea viime vuoden King of Nordic -turnauksessa.

Uutuuttaan kiiltävä kokoonpano pääsee tulikasteeseen jo huomenna, kun se pelaa avausottelunsa Suomen Elisa Nordic Championship -turnauksessa. Ottelu pelataan klo 20:00, ja joukkueen vastustajaksi asettuu tällöin Roots. Mittelö on katsottavina suorana Elisan Twitch-kanavalta.

Elisa Nordic Championshipin lisäksi SJ on mukana ensi viikon maanantaina alkavassa Snow Sweet Snow -turnauksessa yhtenä sen kumppanijoukkueista.

Lähde: SJ Kuvalähde: SJ