SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kolme suomalaisjoukkuetta mukaan uuden CS:GO-turnaussarjan kumppaneiksi  – Potissa heti satoja tuhansia
  • Niko
    Nikkilä

Kolme suomalaisjoukkuetta mukaan uuden CS:GO-turnaussarjan kumppaneiksi – Potissa heti satoja tuhansia

julkaistu: 13.01.2021 12:00

Nine to Five ja Home Sweet Home -turnauksista tuttu turnausjärjestäjä Relog Media julkisti eilen yhteensä 30 huippuluokan CS:GO-joukkuetta, jotka ovat sitoutuneet sen tämän vuoden turnaussarjan kumppaneiksi (engl. flagship teams). Joukkueiden vuosi lähtee heti vauhdikkaasti käyntiin, sillä tammi-maaliskuussa järjestetään yhteensä kolme Snow Sweet Snow -tapahtumaa, joissa jokaisessa on 100 000 dollarin palkintopotti.

Joukkueiden mukaan mahtui myös kotimaista edustusta: suomalaisjoukkueet HAVU, SJ ja KOVA kuuluvat turnaussarjan kumppanijoukkueihin ja ne tulevat kilpailemaan muiden kumppaneiden tavoin ainakin kuudessa turnauksessa tämän vuoden aikana. HAVU ilmaisi tiedotteessaan innostuksensa tulevasta vuodesta, ja sanoi turnaussarjan tuovan siihen vankan pohjan.

HAVUn lisäksi turnaussarjan muita kuumia nimiä ovat mm. North, Ninjas in Pyjamas, forZe ja Movistar Riders. Turnauksista ensimmäinen pelataan tämän kuun 18. päivästä ensi kuun 11. päivään saakka. Siihen ottavat suomalaisjoukkueista osaa KOVA ja SJ, jotka pelaavat ruotsalaisten Lilmixin ja Young Ninjasin ohella Nordic East -ryhmässä. Jokaisen ryhmän kaksi parasta joukkuetta etenevät turnauksen seuraavaan vaiheeseen.

Lisää Relog Median kumppanijoukkueista ja tulevan turnauksen aikataulusta voit lukea täältä.

Lähde: HLTV Kuvalähde: HAVU Gaming