SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tässä on ENCEn uusi CS:GO-joukkue! – Kokoonpanossa kansainvälistä tulivoimaa
  • Toimitus

Tässä on ENCEn uusi CS:GO-joukkue! – Kokoonpanossa kansainvälistä tulivoimaa

julkaistu: 21.01.2021 20:02

Huhut Suomen menestyneimmän e-urheiluorganisaatio ENCEn uudesta CS:GO-kokoonpanosta ovat kiertäneet joulukuussa tapahtuneen draaman jäljiltä. Organisaatio ilmoitti julkistavansa uuden kynärijoukkueensa jäsenet tällä viikolla ja varma tieto kokoonpanosta saatiin vihdoin tänään.

ENCEn CS:GO-kokoonpano päivittyy kolmella uudella CS:GO-pelaajalla. Entisistä jäsenistä veteraani Aleksi “allu” Jalli sekä marraskuussa joukkueeseen liittynyt Joonas “doto” Forss täydentävät myös uutta kokoonpanoa.

Samalla organisaatio ilmoitti Elias “Jamppi” Olkkosen siirtyvän sivuun CS:GO-kokoonpanosta. Jere “sergej” Salo suorittaa parhaillaan asevelvollisuuttaan ja Miikka “suNny” Kemppi kerää itselleen uutta CS:GO-joukkuetta, jonka myötä kumpikin on sivussa organisaation CS:GO-joukkueesta.

https://twitter.com/ENCE/status/1352314974803283969

ENCEn uusi CS:GO-kokoonpano on seuraava:

  • Aleksi “allu” Jalli
  • Joonas “doto” Forss
  • Marco “Snappi” Pfeiffer
  • Lotan “Spinx” Giladi
  • Pawel “dycha” Dycha
  • Eetu “sAw” Saha (valmentaja)
  • Ville ”WILLFEEL” Merinen (suorituskykyvalmentaja)

Joukkueen uudet ulkomaalaiset vahvistukset ovat 30-vuotias tanskalainen Marco “Snappi” Pfeiffer, puolalainen Pawel “dycha” Dycha sekä israelilainen Lotan “Spinx” Giladi. Lisäksi joukkue saa uuden suorituskykyvalmentajan, Ville ”WILLFEEL” Merisen.

Pfeiffer on edustanut urallaan monia eri organisaatioita kuten Heroic, Optic Gaming sekä c0ntact Gaming. Puolasta kotoisin oleva 23-vuotias Dycha edusti viime vuoden Sproutia ja 20-vuotias Giladi puolestaan vuoden 2020 lopulla c0ntact Gamingia suomalaisen Otto “ottoNd” Sihvon kanssa.

ENCE kertoi tehneensä joulukuussa sopimuksen SJ:stä siirtyneen Tuomas “SADDYX” Louhimaan kanssa, mutta paikkaa uudesta kokoonpanosta ei suomalaispelaajalle kuitenkaan lopulta irronnut.

Onko tässä tie ENCEn menestykseen?

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun ENCEn CS:GO-joukkueeseen värvätään pelaajia ulkomailta. Vaikka kyseessä on yleinen ilmiö monissa CS:GOn kärkiorganisaatioissa, tulee se varmasti jakamaan mielipiteitä suomalaisten CS:GO-fanien keskuudessa.

On vaikea sanoa miten uusi kansainvälinen kokoonpano vaikuttaa ENCEn menestykseen CS:GO-kentillä. Vuoden 2019 syksystä lähtien, kun ENCE penkitti CS:GO-kapteeninsa Aleksi “Aleksib” Virolaisen, CS:GO-joukkueen menestys on jäänyt vähäiseksi ja joukkueen sisäiset ongelmat ovat nousseet lööppeihin.

ENCE ilmoitti tiedotteessaan, että joukkueen valmentaja toimiva Eetu “sAw” Saha tulee tulevaisuudessa vastaamaan täysin sen CS:GO-kokoonpanosta. Nähtäväksi jää kykeneekö organisaatio nyt näiden muutosten myötä CS:GO-joukkueensa takaisin entiseen loistoonsa.

Lisätietoja ENCEn CS:GO-joukkueen muutoksista voit lukea tarkemmin organisaation julkaisemasta tiedotteesta.

Kuva ja lähde: ENCE