SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Sergej twiittasi ENCE-tiimitoveristaan allusta – CS:GO-yhteisö räjähti
  • Sauli
    Rautiainen

Sergej twiittasi ENCE-tiimitoveristaan allusta – CS:GO-yhteisö räjähti

julkaistu: 14.12.2020 23:13

ENCEn CS:GO-konkari Aleksi “allu” jalli osallistui tänään HLTV:n suoraan podcast-lähetykseen. Sosiaalinen media räjähti, kun yhtäkkiä kesken lähetyksen hiljattain joukkueesta penkitetty Jere “sergej” Salo kommentoi Jallin antamia lausuntoja Twitterissä.

Podcastissa Allu kommentoi ENCEn nykytilannetta ja joukkueen matkaa surullisenkuuluisasta Aleksi “Aleksib” Virolaisen penkityksestä tähän päivään, jolloin ENCE on tippunut marras-joulukuussa ensimmäistä kertaa 2,5 vuoteen maailman TOP30-listalta. Sergej kommentoi, ettei pitäisi ottaa koko totuutena sitä mitä Jalli sanoo.

Salo toteaa, ettei allu ole niin harmiton ja yksinkertainen persoona kuin mitä antaa ilmi. Sergej viittaa kommentillaan mahdollisesti siihen, että allu pienentää haastattelussaan rooliaan ENCEssä tehdyistä päätöksistä ja yleisestä vaikutuksesta joukkueen henkeen ja toimintatapoihin.

Salon kommentti on poikkeuksellinen, sillä läpi ENCEn vaikeiden aikojen, nuori tähti on pysynyt tilanteesta hiljaa. Loppusyksystä sergej ilmoitti jäävänsä ainakin ensi kesään kestävälle tauolle CS:GO:sta suorittaakseen tammikuussa alkavan varusmiespalveluksensa. Salo valittiin viime vuonna maailman 13. parhaaksi CS:GO-pelaajaksi (HLTV).

Sergej kiteyttää twiittinsä toteamalla sille olevan syy, miksi Jalli on ainoana jäljellä ENCEn kaikkien aikojen menestyneimmäistä kokoonpanosta.

HLTV:n haastattelijat kysyivät Allulta suorassa lähetyksessä kommenttia Sergejn twiittiin.

“Olen tehnyt virheitä. En ole ollut aina paras joukkukaveri”, Jalli toteaa.Podcast-lähetyksen edetessä sosiaalisen median kuohunta jatkui. Sergej twiittasi myöhemmin vielä, ettei voi kommentoida asiaa enempää. Hän kuitenkin korosti, että jonkun oli sanottava ääneen se, mitä kukaan muu ei sanonut tai siihen kyennyt. Sergej:n vanha tiimitoveri Sami “Xseven” Laasanen, joka edustaa nykyisin HAVUa, muun muassa uudellentwiittasi Sergejn twiitit.

ENCEn nykyisen kokoonpanon pelaajat reagoivat myös Salon twiittiin. Joonas “Doto” Forss lisäsi Twitter-sivulleen linkin tunnelmiaan kuvaavaan kappaleeseen. Jamppi lisäsi gifin gorillasta saatetekstillä “kiitos kaudesta”, jonka kuitenkin poisti myöhemmin.

Lopulta nykyisin OG:ta edustava, ja podcast-lähetyksessä usein esille noussut, Aleksi “Aleksib” Virolainen kuittasi tilanteen varsin ytimekkäällä twiitillään.

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt