SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Tämä peli on niin rikki” – CS:GO-tähti löysi pelistä hurjan bugin
  • Sauli
    Rautiainen

“Tämä peli on niin rikki” – CS:GO-tähti löysi pelistä hurjan bugin

julkaistu: 03.10.2020 12:00

CS:GOn bugit ja glitchit ovat tällä hetkellä erittäin ajankohtaisia. Edelleen tutkinnassa olevan valmentajabugin [josta voit lukea lisää tästä] ohella pelaajat ovat huomioineet erityisellä tarkkaavaisuudella muitakin pelissä olevia “rikkinäisiä” puolia.

HLTV-uutissivuston rankingissa sijaa yksi pitävän Evil Geniuses -joukkueen tähti Tarik “tarik” Celik esitteli striimissään pelinrikkovan bugin katsojilleen.

Videolla nähdään kuinka valmistautuessaan alkavaan otteluun pelitovereidensa kanssa, Tarik demonstroi savukranaatilla niin kutsutun “one way”-savun. Kyseessä on tilanne, missä pelaaja näkee vihollisen savukranaatin lävitse, mutta savun toisella puolella oleva pelaaja ei.

Inferno kartan B-alueella Tarik heittää tulikranaatin maahan, jolloin toinen pelaaja heittää heti perään savukranaatin, joka sammuttaessaan tulen asettuu puoliksi ilmaan. Ilmiö saa aikaan valtavan etulyöntiaseman sitä käyttävälle taktisessa kohtaa karttaa.

“Tämä peli on niin rikki”, Tarik naurahtaa savukranaatin vuoksi.

Pelinkehittäjä Valvella on kädet täynnä palauttaa luottamus pelinsä toimivuuteen. Valmentajabugi ja muut ongelmat ovat vakavia, etenkin niin kilpailullisessa pelissä kuin Counter-Strike. Vaarana on, että huippupelaajien naureskelu ja aito huoli pelin toimimisesta suurelle yleisölle voi rapauttaa CS:GOn mainetta vielä pitkään.

Kuva: tarik