SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
suNnyn uusi joukkue selvillä – Liittyy korvaajaksi FPX:ään
  • Onni
    K

suNnyn uusi joukkue selvillä – Liittyy korvaajaksi FPX:ään

julkaistu: 02.03.2021 14:00

Miikka “suNny” Kemppi on liittynyt FunPlus Phoenixin kokoonpanoon stand-in pelaajaksi 8.3 alkavan ESL Pro League Season 13 -turnauksen ajaksi. Kemppi korvaa joukkueessa hollantilaisen Chris “chrisJ” de Jongin, joka oli lainalla mousesportsista. ChrisJ palaa näin ollen takaisin mousesportsin penkille.

FunPlus Phoenix sijoittui de Jongin kanssa pelatessaan toiseksi Dreamhack Open January -turnauksessa ja voitti Snow Sweet Snow 1:n.

Kemppi on ollut vapaana agenttina helmikuun puolivälistä asti, kun hänet vapautettiin sopimuksestaan ENCEn kanssa. Hänen oli tarkoitus kasata joukkue yhdessä Robin “flusha” Rönnquistin ja Timothy “autimatic” Tan kanssa, mutta projekti vesittyi organisaatioiden vähäisen kiinnostuksen vuoksi, ja viimeistään Tan siirryttyä VALORANTiin.

Kemppi ja Rönnquist ovat kuitenkin jatkaneet projektia kahdestaan, ja Kemppi paljasti helmikuussa Urheilucast-podcastin jaksossa, että projekti on edennyt todella hyvään suuntaan, ja Kemppiä siteeraten, “kuukauden sisään jotain tapahtuu”.

FunPlus Phoenixissa pelaa suNnylle jo valmiiksi tuttuja naamoja, sillä joukkueessa on mukana Jesse “zehN” Linjala, jonka kanssa Kemppi pelasi aikaisemmin urallaan PENTA Sportsissa, ja Martin “STYKO” Styk, joka pelasi Kempin kanssa yhdessä mousesportsissa noin puolitoistavuotta.

Kemppi on voittanut urallaan muun muassa ESL One: New York 2018 -turnauksen, ja hän sijoittui HLTV.orgin maailman 16. parhaaksi pelaajaksi vuonna 2018.

FunPlus Phoenixin kokoonpano on tämän näköinen:

  • Asger “Farlig” Jensen
  • Pavle “Maden” Bošković
  • Martin “STYKO” Styk
  • Jesse “zehN” Linjala
  • Miikka “suNny” Kemppi

FunPlus Phoenix pelaa ensimmäisen ottelunsa uudella kokoonpanolla Complexitya vastaan 8.3 kello 13:00.

Kuvalähde: FunPlus Phoenix