SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
suNny vapaaksi agentiksi – Suomalaistähden seuraava liike ei vielä tiedossa
  • Onni
    K

suNny vapaaksi agentiksi – Suomalaistähden seuraava liike ei vielä tiedossa

julkaistu: 19.02.2021 13:27

ENCE tiedotti perjantaina twitterissä purkaneensa Miikka “suNny” Kempin sopimuksen yhteisymmärryksessä suomalaisen CS:GO -pelaajan kanssa. Kemppi liittyi ENCEen vuoden 2019 syksyllä, kun ENCE penkitti Aleksi “Aleksib” Virolaisen.

Hänen matkansa ENCEn kanssa oli vaikea, ja sijoitukset turnauksissa olivat huonoja. Kempin parhaaksi turnaussijoitukseksi ENCEssä jäi lopulta Blast Premier: Spring 2020 European Showdownin jaettu ensimmäinen sija. Hänet penkitettiin ENCEssä viime vuoden joulukuun loppupuolella.

Penkityksen jälkeen Kemppi oli aikeissa liittyä nykyisen FunPlus Phoenixin viidenneksi pelaajaksi. Siirto ei kuitenkaan syystä tai toisesta onnistunut, jonka jälkeen huhuttiin Kempin rakentavan joukkuetta yhdessä Timothy “autimatic” Tan ja Robin “flusha” Rönnquistin kanssa. Projekti ei kuitenkaan onnistunut organisaatioiden vähäisen kiinnostuksen takia, ja huhut kaatuivat viimeistään siinä vaiheessa kun Ta siirtyi Valorantiin.

Kemppi kertoi twitterissä harjoitelleensa viime kuukaudet yksilöllisesti ja olevansa motivoitunut ja innokas kilpailemaan tulevaisuudessa.

Kemppi on edustanut aikaisemmin urallaan monia joukkueita, parhaimpana saksalaista mousesportsia noin 1,5 vuotta. Kemppi voitti joukkueen kanssa muun muassa arvostetun ESL One: New York 2018 -turnauksen. HLTV.org valitsi hänet maailman 16. parhaaksi pelaajaksi vuonna 2018.