SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Sergej ja sunNy taipuivat Nemigalle CS:GO-turnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

Sergej ja sunNy taipuivat Nemigalle CS:GO-turnauksessa

julkaistu: 20.08.2021 20:02

Advertisement

Jere “sergej” Salon ja Miikka “suNny” Kempin edustama GORILLAZ kohtasi Malta Vibes Knockout Series 1 -turnauksessa valkovenäläisen Nemigan. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Inferno (Nemiga), Nuke (GORILLAZ) ja Mirage.

GORILLAZ on vaihtanut pelaajiaan aktiivisesti. Organisaatiota ei ole vielä julkaistu. Tällä hetkellä kokoonpanoon kuuluvat suomalaiskaksikon lisäksi Robin “flusha” Rönnquist, suNnyn entinen joukkuetoveri Kevin “HS” Tarn sekä Richard “ritchiEE” Mestdagh.

Lue lisää: Tässä ovat kaksi uutta pelaajaa SunNyn ja Sergej:n CS:GO-joukkueessa

Inferno (Nemiga 19—16)

Gorillazin karttavalinta alkoi joukkueen puolustuspelillä. Ensimmäinen puolisko sujui tasaisesti, kun tauolle lähdettiin Nemigan johtaessa 9—6.

Toinen puolisko sujui yhtä tasaisesti, kun avauskartta venyi jatkoajalle. Lopulta valkovenäläisjoukkue venyi karttavoittoon lukemin 19—16.

Avauskartan paras pelaaja oli Nemigan Artem “iDISBALANCE” Egorov 1.46 ratingillaan. Huonoimmaksi jäi Gorillazin flusha, jonka rating oli 0.67.

Nuke (Nemiga 16—5)

Gorillazin karttavalinta alkoi joukkueen osalta vaikeissa merkeissä, kun CT-puolella aloittanut Nemiga johti avauspuoliskon jälkeen 12—3.

Kartta ja ottelu olivat nopeasti ohi, kun Nemiga juoksi karttavoitoon luvuin 16—5.

iDISBALANCE jatkoi vahvoja otteitaan, kun hän oli myös Nuken paras pelaaja. Toisessa kartassa venäläispelaajan rating oli 1.81. Huonoimmaksi pelaajaksi jäi puolestaan sergej, joka sai kasaan kuusi tappoa ja 0.38 ratingin.

Tappion myötä GORILLAZ karsiutui turnauksesta, eikä pääse 16 parhaan joukkoon. Lisää Gorillazin otteita voi seurata sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Encen Pelaajatcom Series Fall Showoff 2021 -ottelussa. Ottelun voittaja etenee Nordic Masters Fall 2021 BLAST Premier -karsintaturnaukseen. Häviäjä puolestaan jatkaa Pelaajatcom Series Fall Finals -turnaukseen.

Gorillazin ja Encen välinen ottelu pelataan klo 20 alkaen tulevana sunnuntaina. Ottelua voi seurata suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalla.

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: