SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HLTV: tässä on kaksi uutta pelaajaa SunNyn ja Sergej:n CS:GO-joukkueessa
  • Sauli
    Rautiainen

HLTV: tässä on kaksi uutta pelaajaa SunNyn ja Sergej:n CS:GO-joukkueessa

julkaistu: 13.08.2021 15:07

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Miikka “SuNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon uuden CS:GO-joukkueen kokeneen kolauksen, Yasin “⁠xfl0ud⁠” Koçin lähtiessä GORILLAZ-projektista.

Koçin lähdön vuoksi GORILLAZilla on ollut peräti kaksi aukkoa kokoonpanossaan, ennen joukkueen ensi viikolla alkavaa syyskautta. GORILLAZ mm. kohtaa suomalaisen eurheiluorganisaatio ENCEn Pelaajatcom Series Fall Showoff -pelissä sunnuntaina 22.8.

Nyt kaksi pelaajaa vaikuttaa löytyneen. Maailman johtavan CS:GO-uutissivuston HLTV:n GORILLAZ-sivulle on päivittinyt joukkueeseen kaksi uutta pelaajaa.

Kuva: HLTV

 

Toinen pelaajista on virolainen 24-vuotias Kevin “HS” Tarn, joka on pelannut viimeksi Nordavind joukkueessa. SuNny on pelannut Tarnin kanssa aiemmin Pentassa neljä vuotta sitten. Yhdessä kaksikko eteni mm. PGL Major Krakow -turnaukseen.

Toinen pelaajista on belgialainen 22-vuotias Richard “ritchiEE” Mestdagh, joka on aiemmin edustanut mm. EC Bruggea.

Väitteet kokoonpanosta pitävät mitä varmimmin paikkansa, sillä informaatiota joukkueen kokoonpanosta on tuotu esillä muuallakin. Mm. Twitter-tili nuoriiikka tuo esille, että GORILLAZ on ilmoittautunut ensi viikon Elisa Invitational turnaukseen samalla kokoonpanolla, mikä on merkitty HLTV-sivulle.

Kuva: HLTV ja ENCE

Tuoreimmat uutiset: